Inspiratie

Voorbeeld projecten ToetToetFood in NL en BESTW Jaarcongres

In opdracht van Room for ID mocht ToetToetFood de catering verzorgen voor het Jaarcongres van Technologiestichting STW. De foodtrucks zorgden voor de lunch, snacks gedurende de dag, happen tijdens de borrel en het diner. Tevens zorgden we voor bediening en drankjes. 
Via deze link  kun je meer foto's bekijken.

Personeelsfeest Starbucks


Starbucks heeft in 2018 2 x gebruik gemaakt van de diensten van ToetToetFood. 
De eerste keer voor het vieren van de aankomende zomer en later dat jaar om te vieren dat er een nieuwe fabriek is geopend in Italië. 
Naast de lekkerste gerechten uit foodtrucks verzorgden we hier drank, elektriciteit in de vorm van aggregaat en meubilair een aankleding. 
Via deze link  kun je meer foto's bekijken.
In september mochten we een personeelsfeest in jazz thema organiseren. Met onze eigen ToetToetFood bar serveerden we heerlijke drankjes en de tent zorgde er voor dat de gasten droog bleven tijdens deze regenachtige dag. De jazz aankleding en de band 'Kwart over Jazz' maakten het thema compleet! 🤗🎪🎷

Natuurlijk konden de foodtrucks niet ontbreken op dit feestje! De gasten konden koffie halen bij Il Berretto, bbq gerechten en frietjes eten bij LX BBQ en als toetje zelf een rolled ice cream roll samenstellen bij Looping Good. 

Er waren veel kinderen aanwezig dus er was speciaal een kinderprogramma samengesteld. Kinderen konden zich laten schminken bij de Droomcaravan, trampoline springen bij de bungeejump, in de draaimolen of roosjes schieten bij de schiettent. 🎨👲🎉

NN Belgium


In het te gekke museum Kanal Centre Pompidu mochten we de volledige (drank)catering verzorgen voor 400 collega's. De locatie was niet bereikbaar voor foodtrucks en hebben gebruik gemaakt van stands. Met 10 food outlets, een cava- en mocktails bar en de normale bar was er voor ieder genoeg keuze.  
Via deze link kun je meer foto's bekijken.

Foot Locker


Voor de internationale meeting van Foot Lcker mocht ToetToetFood in de Werkspoor Kathedraal in Utrecht mochten we voor 700 gasten met 9 foodtrucks het diner verzorgen.
Via  deze link   kun je meer foto's bekijken. 

Gemeente Rotterdam


ToetToetFood heeft voor de gemeente Rotterdam kleine en grote events mogen organiseren. Van het verzorgen van zomerse drankjes met Spaanse Tapas voor 50 personen tot de catering van een congres over de toekomst van de binnenstad met diverse foodtrucks.

Benieuwd naar meer foto's van evenementen die ToetToetFood heeft georganiseerd? Kijk dan hier op meer foto's