Trakteer je collega's op een snack

Trakteer je hardwerkende collega's op een welverdiende traktatie! Bij ToetToetFood regelen we gezellige trucks met heerlijke snacks en drankjes op jouw locatie.Bij ToetToetFood weten we hoe belangrijk het is om je hardwerkende collega's in het zonnetje te zetten. Of ze nu het kantoor piekfijn draaiende houden, in de loods zwoegen of tot in de late uurtjes werken op de depots, ze verdienen allemaal wat extra waardering!


Daarom bieden wij de diverse traktaties op jouw locatie. Met onze gezellige truck, enthousiast personeel en heerlijke snacks en/of drankjes, zorgen we ervoor dat jouw team een welverdiende traktatie krijgt. Of je nu warme of koude traktaties wilt, seizoensgebonden of niet, wij hebben voor elk wat wils.


Waarom is een traktatie zo belangrijk? Succes moet je vieren, heb je een nieuwe klant gescoord? Of is er een belangrijke target gehaald in het warehouse? Het vieren van deze opbrengsten is van groot belang! Jouw medewerkers moeten zich gehoord, gewaardeerd en enthousiast voelen. Als bedrijf kan je proberen betrokkenheid te creëren en samen successen te vieren, zodat jouw werknemers met plezier naar hun werk komen.

Laat je inspireren

Voor een traktatie bieden we een breed scala aan lekkernijen die perfect zijn om je team te motiveren en te inspireren. Of je nu op zoek bent naar gezonde smoothies, een luxe koffie-ervaring of heerlijke hartige en zoete snacks, we hebben voor elk wat wils.

Onze smoothies en sappen zijn verkrijgbaar in diverse smaken en zijn perfect om een gezond signaal af te geven en je werknemers te motiveren om gezonder te leven. En als je op zoek bent naar een echt luxe ervaring, dan hebben we de perfecte oplossing met onze koffie- en thee-opties. 


Maar dat is niet alles! We hebben ook


Heb je meer budget?

    • Gourmet Burger | Een kwaliteits burger op bv een brioche broodje 

    • Curry met rijst | Zorg voor een voedzame maaltijd voor een goed gevulde maag

    • Wok | Vlees, vis en vega: Ideaal voor alle smaken en wensen.

Al onze producten zijn verkrijgbaar vanaf 300 stuks en zijn perfect om je team te motiveren, te inspireren en te laten zien dat je hen waardeert. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen, neem een kijkje op onze website Traktatie op Kantoor of bel naar 010 - 2614199.