Evenementbureau

ToetToetFood, meer dan alleen foodtrucks boeken!Je gaat een event organiseren, een bedrijfsfeestje, een jubileum, een lunch, noem maar op! Hier komen één of meerdere foodtrucks, drankjes, aankleding, organisatie bij kijken. Dit zou betekenen dat je met meerdere leveranciers in overleg moet, met verschillende bedrijven van alles zou moeten regelen en verschillende offertes zou krijgen. Heb je daar geen zin in? Wil je het liefst alles uit handen geven en erop vertrouwen dat het goed komt? Genieten van jouw event en de genietende gasten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij regelen alles voor jou!

Wij zijn goed in het organiseren van bedrijfsfeesten en dan voornamelijk in combinatie met foodtrucks. Ook regelen we met liefde de drankjes en aankleding voor je en zorgen voor de coördinatie en begeleiding tijdens het feest zelf. Je hebt contact met slechts één collega van ToetToetFood en hij of zij verzorgt één offerte met alle diensten. Jij hoeft je geen zorgen te maken, enkel je wensen naar ons uit te spreken en wij regelen het! We vullen je catering in, helpen je met de voorbereidingen, logistieke uitdagingen, toffe aankleding en de uitvoering van je event.

Er komt veel kijken bij een (groot) event. Heb je al gedacht aan:
-        De aankleding van je event/locatie?
-        De plaatsing van de foodtrucks?
-        Het aansturen van de foodtrucks?
-        Het personeel om alles netjes te houden en de afvalbakken te legen?
-        De drankcatering

Wij snappen dat je van dit rijtje de kriebels zou kunnen krijgen en we helpen je dan ook graag! Neem vooral contact op om eens gedachten te wisselen en te kijken naar de mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij ons en bij grotere opdrachten (meer dan vier trucks) kunnen we ook naar jou komen voor een afspraak. Naast de lekkere hapjes denken we dus ook graag mee over drank, meubilair en aankleding, alles om jou te ontzorgen!

Ook in de winter kun jij een heel leuk bedrijfsfeest organiseren! Een winter foodfestival bijvoorbeeld! Van je parkeerplaats, loods of magazijn maken wij een echt festivalterrein.

ToetToetFood is specialist in bedrijfsfeesten en privéfeesten waarbij de organisatie de gerechten betaald. Volledige ontzorging van jouw event is alleen mogelijk wanneer de organisatie betaalt voor de gerechten van de foodtrucks en de aankleding eromheen. Ben jij een event aan het organiseren waarbij de bezoekers zelf moeten betalen voor de gerechten? Lees dan hier hoe wij je verder kunnen helpen!