Brandactivation

Breng je merk positief onder de aandacht!Als merk is het belangrijk om naamsbekendheid te genereren en foodtrucks zijn daarvoor zeer geschikt! Een foodtruck is een goede manier om jouw merk bij zowel consumenten als bedrijven onder de aandacht te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van brand activation met foodtrucks, dus je bent bij ons aan het goede adres! Omdat een foodtruck mobiel, eenvoudig valt te branden én altijd een echte eyecatcher is, is het dé perfecte manier! Het is ook mogelijk een foodtruck leeg in te huren, hier kun je daar meer over lezen!

70 filialen op één dag 

Wij werken samen met ruim 700 foodtrucks en dat betekent een ruim aanbod en een uitgebreid netwerk! We hebben bijvoorbeeld voor een Belgische bank op één dag 70 filialen bezocht met 20 foodtrucks, leuk toch?! We mochten alle klanten trakteren op een kleine snack, zoals wafels, frites, smoothies en salades. Deze opdracht is in samenwerking met een communicatiebureau uitgevoerd. Meerdere collega’s van ToetToetFood verzorgden hierbij de coördinatie van de brand activation.

                                                                        

Foodtruk als pop-up locatie

Zat je te denken aan een foodtruck als pop-up locatie, dus niet food gerelateerd, dan kan dat natuurlijk ook! Je kunt dan bijvoorbeeld samples uitdelen, een foodtruck inrichten als informatieloket en/of standruimte. Je kunt zoveel leuks verzinnen! Hierin kunnen wij A tot en met Z voor je uitvoeren en denk dan bijvoorbeeld ook aan het inzetten van representatief personeel passend bij je merk.

Foodtruck gerelateerd aan prijsvraag 

Het komt regelmatig voor dat wij een foodtruck mogen ‘weggeven’. Een bedrijf of organisatie heeft dan een prijsvraag uitgeschreven en de winnaar kan dan voor zijn/haar buurt/organisatie een foodtruck winnen. In samenspraak met de opdrachtgever regelen we dan een passend menu dat past binnen het gestelde budget. Hierin zouden dan ook servetten en bijvoorbeeld bekers kunnen worden gecustomized. 


                                                                      

Foodtruckboekingen voor merken

Naast dat wij je graag helpen met marketingactiviteiten, verzorgen we ook voor een aantal merken foodtruckboekingen. Hierin komen ondernemers met een product, maar zonder foodtruck. Zij huren dan een lege foodtruck bij ons. Wij helpen hen met het uitvoeren van de ingestuurde opdracht, inkoop en bereiding van producten en zorgen voor kundig personeel.

Coördinatie op je event

Let op: heb je ondersteuning nodig bij een festival waar de gasten de gerechten zelf betalen? ToetToetFood kan zorgen voor de coördinatie en de hele productie van je event. Dit doen we op projectbasis.

Ook beschikken we over een te leuke truck. Hierbij kunnen we eventueel helpen met de drankcatering van jouw event.

Ben je nieuwsgierig geworden naar brand activation of het inzetten van een food truck voor jouw merk? Neem dan contact op met Arjan via  [email protected] 

Naast dit helpen we je ook graag verder met heerlijke gerechten, drankcatering, het meubilair en de aankleding! Neem vooral contact met ons op en stel je vragen, we denken graag met je mee. 

Benieuwd voor welke merken we reeds foodtrucks mochten inhuren? Zie een overzicht bij referenties