Huur een stretchtent

Maak je festival thema af met het huren van een tent!Voor extra sfeer voor je event is een tent zeker een aanrader. Bij warme dagen kan de tent je schaduw bieden of juist beschutting bij een regenachtige dag. Wanneer je een tent wilt huren moet je rekening houden met het volgende:

  1. Soort ondergrond / Kun je grondharingen plaatsen (8cm)?
  2. Het aantal gasten.
  3. Hoeveel mensen gaan er zitten of is het een staande borrel?
  4. Hoeveel ruimte is er beschikbaar om een tent te plaatsen?
  5. Heb je een podium voor de band en waar staat de bar?
  6. Is er verlichting, een windscherm en/of verwarming nodig in de tent?
  7. Budget: Reken op minimaal €10,- per persoon (min 100 gasten)

We werken samen met een partner die veel diverse mogelijkheden voor tenten biedt, zoals een Stretchtent, Tipi Nimbus, Zweedse Tipi, White luxury, Starshade of Dome. De tenten zijn hieronder verder toegelicht met een afbeelding. 

Wil je advies over het huren van een tent? Vraag ons vooral naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee over een passende invulling van je event! Ook de drankcatering en meubilair & aankleding kunnen we voor je verzorgen.

Neem contact met ons op via [email protected] of 010-2614199.

Huur een stretchtent

Een stretchtent zou je ook kunnen kennen als een bedoeïenentent. Ze zijn een aantal jaar geleden uit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen en zijn inmiddels een blikvanger op ieder event: van bedrijfsfeest tot festivalbruiloft. Stretchtenten zijn in diverse kleuren en maten te verkrijgen en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Priklichten en led spots in de tent maken het festival gevoel helemaal af.

Huur een Zweedse Tipi tent

Organiseer je een event met wat minder gasten? Dan kun je een Zweedse tipi tent huren. Ze geven veel sfeer aan je evenement en zijn een echte blikvanger. Goed te gebruiken als overkapping voor een bar of een diner. In de winter kun je een (gas)haardtafel plaatsen voor extra warmte en gezelligheid. Daarnaast is er een grotere variant van de Zweedse tipi tent, de Tipi Stratus, die aan de zijkanten af te sluiten is. Deze Tipi Stratus biedt ruimte voor maximaal 85 personen.


Huur een White Luxury tent

Nieuw in het assortiment zijn de White Luxury tenten. Deze luxe spantenten worden veel gebruikt voor stijlvolle bruiloften, tuinfeesten en diners. De White Luxury is in verschillende afmetingen te huren en voor alle seizoenen geschikt om in te zetten.

Huur een Starshade tent

Deze stervormige partytent zorgt voor veel sfeer op je evenement door z’n aparte vorm. De tent is af te sluiten met zijwanden voor de wind en regen. De Starshade wordt vaak als middelpunt op een evenement of bruiloft geplaatst als plek waar mensen elkaar ontmoeten. 

Huur een Dome tent

De Dome tent is ideaal als beursstand of overkapping op je evenement. Door de futuristische look en aparte vormgeving is ook deze tent een ware eyecatcher. De Dome tent kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en het is mogelijk om de zijwanden af te sluiten. Het is mogelijk om meerdere Dome’s aan elkaar te koppelen.


Belangrijke punten bij het huren van een tent

> Wij gaan uit van een bouwlocatie vrij van obstakels! Terrassen e.d. dienen volledig leeg te zijn gemaakt t.b.v. op- en afbouw. 

> Het aanbrengen van duct tape en- of stickers op onze materialen is verboden. Kosten voor het verwijderen en schoonmaken hiervan zullen aan u worden doorberekend. Een uitzondering hierop is speciale Gaffa tape die geen lijmresten achterlaat. Deze is eventueel tegen een vergoeding bij ons te verkrijgen. 

> De verankering van onze (flex)tenten gebeurt met grondpennen (100cm., Ø 3cm). U bent zelf verantwoordelijk voor leidingen/ kabels en dergelijke in de grond. Wij adviseren hierbij een KLIK melding te maken bij het kadaster. 

> Wij moeten met onze bus (plus aanhanger) tot maximaal 10 meter van de opbouw locatie kunnen komen. Bij een grotere afstand kunnen wij loop kosten in rekening brengen. 

> Er kan een toeslag gelden voor op- en afbouw na 19.00 uur en op zondag.