Huur een stretchtent

Maak je festival thema af met het huren van een tent!Een tent is een absolute aanrader voor extra sfeer tijdens jouw evenement. Het biedt schaduw op warme dagen en schutting op regenachtige dagen. Wanneer je een tent wilt huren moet je rekening houden met het volgende:

  1. Type ondergrond: Kunnen er grondharingen (8 cm doorsnede,980 cm lang) geplaatst worden?
  2. Het aantal gasten.
  3. Hoeveel mensen gaan er zitten of is het een staande borrel?
  4. Hoeveel ruimte is er beschikbaar om een tent te plaatsen?
  5. Heb je een podium voor de band en waar staat de bar?
  6. Extra benodigdheden: is er verlichting, een windscherm en/of verwarming nodig in de tent?
  7. Budget afhankelijk van diverse variabelen: Richtprijs €10,- per persoon (min 100 gasten)

We werken samen met een partner die veel diverse mogelijkheden voor tenten biedt, zoals een Stretchtent, Tipi Nimbus, Zweedse Tipi, White luxury, Starshade of Dome. De tenten zijn hieronder verder toegelicht met een afbeelding. 

Als je advies nodig hebt over het huren van een tent, aarzel dan niet om ons te benaderen. We denken graag met je mee over een passende invulling van jouw  evenement! Ook de drankcatering en meubilair & aankleding kunnen we voor je verzorgen.

Neem contact met ons op via [email protected] of 010-2614199.

Via Youtube zijn er diverse inspiratie video's. Hierdoor krijg je een beter beeld van de diverse evenementen, die we hebben georganiseerd.

Overweeg het huren van een stretchtent

Een stretchtent, ook wel bekend als bedoeïenentent, is een opvallende verschijning op elk evenement: van bedrijfsfeesten tot festivals en bruiloften. Ze zijn een aantal jaar geleden uit Zuid-Afrika naar Nederland gekomen. Stretchtenten zijn in diverse kleuren en maten te verkrijgen en zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Bovendien zorgen priklichten en led spots in de tent voor de ultieme festivalsfeer. 
Als je op zoek bent naar een unieke tent voor jouw evenement, is het huren van een stretchtent zeker het overwegen waard.

Kies voor een Zweedse Tipi tent

Als je een evenement organiseert met wat minder gasten, is het huren van een Zweedse Tipi tent een uitstekende keuken. Deze tenten geven veel sfeer aan jouw evenement en zijn een echte blikvanger.Ze kunnen dienen als overkapping voor een bar of diner. In de winter kun je een (gas)haardtafel plaatsen voor extra warmte en gezelligheid. Bovendien is er een grotere variant van de Zweedse Tipi tent, de Tipi Stratus, die aan de zijkanten af te sluiten is. Deze Tipi Stratus biedt ruimte aan maximaal 85 personen. Als je op zoek bent naar een sfeervolle en veelzijdige tent voor jouw evenement, overweeg dan zeker het huren van een Zweedse Tipi tent.Huur een White Luxury tent

Bekijk onze White Luxury tenten voor een luxe ervaring. Onze spantenten zijn perfect voor stijlvolle bruiloften, tuinfeesten en diners. De White Luxury tent is beschikbaar in verschillende afmetingen en kan het hele jaar door gebruikt worden, ongeacht het seizoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over het huren van deze prachtige tenten.

Huur een Starshade tent

Bij ons kun je een Starshade tent huren die zorgt voor een unieke sfeer op jouw evenement. De stervormige partytent kan worden afgesloten met zijwanden om bescherming te bieden tegen wind en regen. De Starshade wordt vaak gebruikt als middelpunt van een evenement of bruiloft, waar mensen samenkomen en elkaar ontmoeten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze bijzondere tent.

Huur een Dome tent

Bij ons kun je de Dome tent huren, die ideaal is als beursstand of overkapping voor jouw evenement. De futuristische uitstraling en unieke vorm maken deze tent tot een echte eyecatcher. De Dome tent kan zowel binnen als buiten worden geplaatst en het is mogelijk om de zijwanden af te sluiten. Bovendien is het mogelijk om meerdere Dome tenten aan elkaar te koppelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze tent en de mogelijkheden die wij bieden.


Belangrijke punten bij het huren van een tent

Bij het huren van een tent zijn er enkele belangrijke punten waar u rekening mee moet houden:

> Zorg ervoor dat de bouwlocatie vrij is van obstakels, zoals terrassen en andere objecten die in de weg kunnen staan. Deze moeten volledig leeg zijn gemaakt om een vlotte op- en afbouw mogelijk te maken.

> Het is niet toegestaan om ducktape of stickers op onze materialen aan te brengen. Als er toch stickers of tape nodig zijn, is speciale Gaffa tape beschikbaar tegen een vergoeding. Deze tape laat geen lijmresten achter.

> Voor het verankeren van onze (flex)tenten worden grondpennen gebruikt. U bent verantwoordelijk voor eventuele leidingen, kabels en andere voorwerpen die in de grond zitten. Wij raden aan om een KLIK-melding te maken bij het kadaster om te voorkomen dat er schade wordt veroorzaakt.

> Let op: als het niet mogelijk is om de tent te verankeren met grondpennen, worden er betonblokken gebruikt voor de versteviging. Dit brengt extra kosten met zich mee en is afhankelijk van de beschikbaarheid.

> Onze bus (plus aanhanger) moet maximaal 10 meter van de opbouwlocatie kunnen komen. Als de afstand groter is, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het lopen.

> Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor de op- en afbouw na 19.00 uur en op zondag. Houd hier rekening mee bij het plannen van uw evenement.