Drankcatering

Laat ons je drankjes serverenJe wist natuurlijk al dat je voor een smakelijk hapje terecht kunt bij ToetToetFood, maar wist je ook dat wij maar al te graag de zorgen omtrent de drankcatering op ons nemen? Met een mooie bar en kundig personeel regelen wij de drankjes! Van koffie en thee met iets lekkers tot bier, wijn en feestelijke welkomstdrankjes! Het is mogelijk een all-in drank deal te sluiten met goede wijnen, bier en frisdranken. Op deze manier kunnen je gasten tijdens het event onbeperkt genieten van diverse drankjes. Standaard schenken we A-merken frisdrank, bier en wijn, maar vrijwel alles is mogelijk!

Heb je specifieke wensen en wil jij bijvoorbeeld heel graag speciaal bier uit de regio of proosten met een glaasje champagne? Dat is geen probleem, ook dat regelen we voor jou met een glimlach.

Wanneer wij de zorgen omtrent de drankjes op ons mogen nemen, nemen we een festivalbar mee. Heb je liever een dranktruck, laat het ons dan weten. Dan zorgen we dat er een mooie truck geregeld wordt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kijk op festibar. We denken ook graag met je mee over passende foodtruck gerechtenmeubilair en aankleding, vraag maar raak!

Voorbeelden van events waar we de drank voor verzorgen;

  • ● Afscheidsborrel voor (oud) collega
    ● Jubileum voor een bedrijf
  • Traktatie op kantoor
  • ● VrijMiBo op kantoor of in het magazijn     
  • ● Stand catering op een congres of een beurs
    ● Hoogste punt bij een bouwproject
    ● Eerste paal slaan van een kantoor

De voordelen als ToetToetFood de drankcatering mag verzorgen:

Wanneer je ToetToetFood de drankjes laat verzorgen hoef je nergens aan te denken. 
We nemen de juiste aantallen koude drankjes mee naar locatie. Geen gesjouw en op en naar de groothandel door 3 collega's. 
Drankjes kunnen worden afgerekend met een vast bedrag. Dan weet je voor de start van je event wat je kwijt bent en maakt het niet uit hoeveel de gasten gaan drinken. Je hebt tenslotte alle drank op voorhand al betaald.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan!