Drankcatering

Laat ons je drankjes serverenJe wist natuurlijk al dat je voor een smakelijk hapje terecht kunt bij ToetToetFood, maar wist je ook dat wij maar al te graag de zorgen omtrent de drankcatering op ons nemen? Met een mooie bar en kundig personeel regelen wij de drankjes! Van koffie en thee met iets lekkers tot bier, wijn en feestelijke welkomstdrankjes! Het is mogelijk een all-in drank deal te sluiten met goede wijnen, bier en frisdranken. Op deze manier kunnen je gasten tijdens het event onbeperkt genieten van diverse drankjes. Standaard schenken we A-merken frisdrank, bier en wijn, maar vrijwel alles is mogelijk!

Heb je specifieke wensen en wil jij bijvoorbeeld heel graag speciaalbier uit de regio of proosten met een glaasje champagne? Dat is geen probleem, ook dat regelen we voor jou met een glimlach.

Wanneer wij de zorgen omtrent de drankjes op ons mogen nemen, nemen we een festivalbar mee. Heb je liever een dranktruck, laat het ons dan weten. Dan zorgen we dat er een mooie truck geregeld wordt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kijk op festibar. We denken ook graag met je mee over passende foodtruck gerechten en de meubilair/aankleding, vraag maar raak!