Never enough words to describe our love for food(trucks)

Breng Italië naar uw evenement! (België)

Roxy

Italiaans, een zeer geliefde keuken bij velen. Met Italiaans eten kun je eigenlijk niet fout gaan. Of het nu hoogzomer, regenachtig of misschien wel winterachtig weer is; een heerlijk kleurrijke pasta of een luchtige pizza past bij alle jaargetijden, en tevens bij elk soort feest! Bovendien valt er eindeloos te combineren met zowel pasta als pizza, waardoor er altijd voor ieder wat wil aanwezig is. Bent u op zoek naar een keuken en foodtruck waarmee u gegarandeerd goed scoort bij uw bezoek? Lees dan snel verder over deze Italiaanse kanjers.

Read more

Wil je een keer een bijzonder gerecht op je evenement? Dat kan!

Roxy

Personeelsfeest, bedrijfsuitje of een vrijdagmiddagborrel in de planning? En wil je dit keer net even iets anders aanbieden aan je gasten dan de standaardgerechten? Zet één van de onderstaande trucks in om je gasten een toffe en unieke beleving te geven. Over deze trucks wordt vast nog lang doorgepraat in de wandelgangen op kantoor.

Read more

4 trucks met Mexicaanse specialiteiten

Roxy

Er zijn zoveel verschillende soorten keukens waaruit je kunt kiezen, maar als je er één moest kiezen die je voor de rest van je leven zou moeten eten, welke zou jij kiezen? Zou je gaan voor de Hollandse keuken, de Japanse of lekker de Mexicaanse? Hieronder de lekkere trucks uit België, die de Mexicaanse keuken serveren. Hola Guacamole, kom maar op met dat lekkers!

Read more

5x foodtrucks met toetjes

Iris

Toetjes, een gang tijdens een diner waar iedereen altijd een plekje voor overhoudt. Want wie wil er nu het lekkerste gerecht van het diner mislopen? Niemand natuurlijk. Een lekkere brownie, mini taartjes of vers fruit met warme chocolade! Er is genoeg mogelijk in de verschillende foodtrucks om voor jouw evenement het perfecte toetje te serveren. Hierbij de vijf heerlijkste toetjes trucks van Nederland.

Read more

Shake It - 5 cocktail trucks!

Iris

Je geeft een leuk bedrijfsfeest, regelt een lekker hapje, tafels, entertainment en natuurlijk de nodige drankjes. Maar is een echt feestje compleet zonder heerlijke cocktails? Wij denken van niet. Wist je dat cocktails ook uit foodtrucks kunnen worden geserveerd? Dat is toch perfect?! Gezellige aankleding, een toffe truck en natuurlijk heerlijke cocktails! Hieronder staan 5 leuke cocktail trucks uit Nederland en België.

Read more

4 foodtrucks met pasta!

Mariska

Wat is er nou lekkerder dan een goed gevulde pasta? Een pasta is elk seizoen wel een aanrader: lekker als maaltijd of als goed vullende snack! Onze foodtrucks kunnen de lekkerste pasta’s serveren op jouw evenement. Bekijk hieronder 4 Nederlandse foodtrucks die graag naar je event komen om je gasten te verblijden met heerlijke gerechten!

Read more

Veggie is the new hot!

Roxy

Het is u vast niet ontgaan, vegetarisch is helemaal hip. En wist u dat vegetarische gerechten daarnaast ook nog eens super lekker kunnen zijn? Foodtruck eigenaren van België begrijpen de nieuwste trends en dat uit zich in kleurrijke en creatieve variaties op uw feestje! Of het nou een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een snack tussendoor is; hier een greep uit het aanbod foodtrucks die heerlijke vegetarische gerechten serveert:

Read more

FoodTalk met Vietnamama!

Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Dung Tran en Rieneke Sterken van Vietnamama.

Read more

Bedankt voor Alles: Foodtrucks als Waardering voor Medewerkers

Arjan de Hoon

Smakelijke Waardering: Foodtrucks als Bedankje voor Het Harde Werk van Medewerkers

Read more

FoodTalk met TukTuk-Fabriek!

Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Sindy en Ester eigenaresse van TukTuk-fabriek.

Read more

Waarom Foodtrucks Perfect Zijn voor Je Bedrijfsfeest!

Kees Jansma

Waarom Foodtrucks Perfect Zijn voor Je Bedrijfsfeest!

Read more

FoodTalk met Sla-gerei!

Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Coen, eigenaar van Sla-gerei.

Read more

Familiedag op het Bedrijf: Waarom Foodtrucks de Juiste Keuze Zijn

Gert van Hulst

Samen Genieten: Waarom Foodtrucks Ideaal Zijn voor Een Familiedag op Het Bedrijf

Read more

FoodTalk met Saté van Nan

Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Mirlanda van de foodtruck ‘Saté van Nan’.

Read more

De Gouden regel en tips voor de foto’s op jouw profiel!

Roxy

Hoe goed jij jouw bedrijf of concept ook weet te omschrijven in tekst, er bestaat een gouden regel: Een goede afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden. Als foodtruck ondernemer is het daarom van belang dat jouw foodtruck goed op het plaatje staat. Nu heb je het geluk dat je bij ons minimaal vijf afbeeldingen kwijt kunt. In deze blog delen we enkele tips om jou te helpen bij het maken van aantrekkelijke foto’s die het water in de mond doen lopen.

Read more

Een originele manier om Kerst te vieren met jouw collega’s

Roxy

Kerst komt steeds dichterbij en dat betekent dat het tijd is om te plannen hoe je kerst gaat vieren met je collega's, vrienden en/of familie. Het organiseren van een kerstborrel of feest kan een leuke manier zijn om samen te ontspannen na een jaar van hard werken. In deze blog bespreken we een aantal originele manieren om jouw kerstfeest onvergetelijk te maken.

Read more

Foodtalk met Capri Pizza

Nikki

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Michel van de foodtruck ‘Capri Pizza’.

Read more

Of je worst lust?! 5x trucks met worst

Iris

Foodtrucks serveren ontzettend veel verschillende soorten worstgerechten. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het bestaat! Verschillende soorten keukens, zowel kleine hapjes als volledige maaltijden, gezonde snacks of juist een vette hap, alles is mogelijk!

Read more

FoodTalk met Looping Good!

Roxy

Wie houd er niet van om lekker te genieten van een heerlijke ijsje? Bij Looping Good ben je aan het juiste adres voor de meest unieke en smaakvolle ijsjes die je ooit geproefd hebt. Maar de foodtruck is veel meer dan alleen een plek om een ijsje te halen.

Read more

8 Trucks met poffertjes

Iris

Je kent ze wel, de mini variant van de pannenkoek, maar toch net iets anders: Poffertjes! Ideaal voor feestjes, lekker en makkelijk voor kinderen, maar ook zeker om van te smullen voor volwassenen. Zoek jij nog een toetje of tussendoortje op jouw feestje? Kijk dan zeker eens naar deze 8, zowel Nederlandse als Belgische, trucks met poffertjes, ruikt al heerlijk…

Read more

Foodtalk met SatéBoss

Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Paul van de foodtruck “Sateboss”

Read more

Zo houd je je foodtruck creatief!

Iris

Bij foodtrucks gaat het natuurlijk om lekker eten, maar eerlijk is eerlijk: Het oog van je klant wil ook wat! Daarom voor alle foodtrucks onder ons een aantal tips om je gasten te blijven verbazen met je creativiteit.

Read more

Deze foodtrucks upgraden jouw snack!

Ankie

U kent het vast wel; jouw feestje is tot in de puntjes geregeld. Goed gezelschap, aankleding, lekkere drankjes, fijne sfeer; check! Nu nog een lekkere hap of snack erbij en het feestje is perfect. Bij een snack denkt men al vaak aan een bittergarnituur en een puntzak frietjes. In deze blog schrijven we over foodtrucks die jouw wens van bittergarnituur en frietjes luxueus upgraden. Een snack die u nooit meer vergeet dankzij een geïnspireerde, unieke touch.

Read more

FoodTalk met Dapp FrietFiets!

Roxy

Als je aan friet denkt, denk je al snel aan de bekende fastfoodketens die op elke hoek van de straat te vinden zijn. Maar wat als we je vertellen dat er een foodtruck is die biologische, duurzame frietjes serveert?

Read more

ToetToetFood zorgt voor een feestelijke start van de bouwvak vakantie!

Roxy

Met de zomer in aantocht gaan bouwbedrijven traditioneel enkele weken dicht voor de bouwvak. Een periode van rust voor de harde werkers, die even lekker kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Maar de bouwvak kan ook een mooie gelegenheid zijn om als werkgever iets extra’s te doen voor je personeel. Een gezellige bijeenkomst met hapjes en drankjes is dan een mooie manier om je waardering te laten blijken. En wat is er nou leuker dan een heerlijke burger of puntzak friet van een foodtruck op een zonnige locatie?

Read more

Vanaf 1 juli 2023 verbod op het uitserveren van gratis plastic verpakkingsmiddelen.

Roxy

Zoals velen al weten is het sinds 1 januari 2023, niet langer toegestaan om gratis plastic verpakkingsmiddelen en bekers te gebruiken als foodtruck eigenaar. In 2024 zal get gebruik van (weg werp)plastic in zijn geheel verboden worden!. Dit betekent dat wij als ondernemers ons moeten aanpassen aan deze nieuwe regelgeving. Maar waarom is deze regelgeving ingevoerd en wat betekent dit voor de toekomst van onze voedselindustrie?

Read more

FoodTalk met Taco’s Los Amigos!

Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Raul en Irma foodtruck, Taco’s Los Amigos!

Read more

5 foodtrucks met ballen

Iris

Ieder ingrediënt, maakt niet uit, kan de bal laten smaken. Bak je de bal in een pan, frituur je ‘m of laat je ‘m garen in de oven? Het is helemaal aan jou, met deze vorm kan vrijwel alles! Stop je er vlees in, ga je voor een vega variant of welbekende soepballen? De bal kan gezien worden als een verbinding op een feestje en brengt gezelligheid met zich mee, smullen dus! Hieronder 7 lekkere trucks uit Nederland en België op een rijtje, ze hebben allemaal ballen!

Read more

8 foodtrucks met saté!

Ankie

Dé hap om te maken voor een gezellige verjaardag, een snack op een festival of gezelligheid op de barbecue: Saté. Iets wat iedereen lust en met een flinke hoeveelheid satésaus en wat stokbrood en kroepoek, ben je zo klaar.

Read more

Food Talk met BBQ Legend

Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Patrick van de foodtruck ‘BBQ Legend’.

Read more

Fiscaal aantrekkelijk: Een borrel op jouw bedrijfsterrein!

Arjan

Een bedrijfsborrel organiseren, om wat voor reden dan ook, komt met een kostenplaatje. Er worden kosten gemaakt voor de locatie, catering, aankleding en entertainment. Nu is het een stuk voordeliger wanneer je jouw bedrijfsterrein kunt gebruiken als locatie. Zo blijft er budget over voor andere dingen en zit je niet met een torenhoge belasting. Waarom? De belastingdienst helpt je een handje mee met de werkkostenregeling!

Read more

Genieten van de lekkerste drankjes!

Roxy

Organiseer jij binnenkort een evenement en zijn er te veel dingen waar je aan moet denken? Is het te overweldigend en weet je niet wie je moet kiezen? Gelukkig hoef jij je daar geen zorgen over te maken als je kiest voor ToetToetFood. Wij hebben alles in huis om jouw evenement onvergetelijk te maken met de perfecte drankjes.

Read more

Food Talk met Hieper de Pieper

Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Paul van de foodtruck ‘Hieper de Pieper’.

Read more

De leukste activiteiten voor jouw laatste schooldag!

Roxy

Het einde van het schooljaar komt alsmaar dichterbij, het is tijd om na te denken over hoe je deze bijzondere dag met de studenten wilt afsluiten. Zoek je nog een leuke manier om jouw laatste schooldag af te sluiten? Maak kennis met ToetToetFood! Wij werken samen met de meest bijzondere foodtrucks om de laatste schooldag uniek af te sluiten.

Read more

5 redenen waarom jij een bedrijfsfeest met friet moet hebben!

Roxy

Ben je op zoek naar een leuke en originele manier om jouw medewerkers te verrassen op het volgende bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een foodtruck die heerlijke verse frietjes serveert! Friet is een gerecht dat door veel mensen wordt gewaardeerd en kan op verschillende manieren worden geserveerd, waardoor het een ideale optie is voor een feest waarbij mensen rondlopen en socialiseren. In deze blog geven we je 5 redenen waarom een bedrijfsfeest met friet zo leuk is.

Read more

Wij hebben de leukste mogelijkheden voor jouw bedrijfsfestival!

Roxy

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijfsfestival extra bijzonder te maken? Maak dan kennis met ToetToetFood. Wij werken samen met de meest unieke foodtrucks om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Read more

Meet The Owner | Arjan de Hoon van ToetToetFood

Arjan

In onze rubriek "Meet The Owner" interviewen we onze vaste leveranciers door middel van een aantal leuke vragen, om zo het verhaal achter de eigenaar, het bedrijf, de trends, mooie herinneringen en toekomstplannen te ontdekken. Echter kan het ook interessant zijn voor onze klanten, die dagelijks met ons samenwerken, en voor nieuwsgierige lezers om meer te weten te komen over ToetToetFood! Daarom hebben we deze keer Arjan de Hoon, eigenaar van ToetToetFood, gevraagd om zich voor te stellen.

Read more

Een foodtruck voor jouw open dag!

Roxy

Binnenkort een open dag, familiedag of rondleiding bij jullie bedrijf? De perfecte gelegenheid om je collega’s, werknemers met partner of bezoekers in het zonnetje te zetten. Wij helpen hier graag aan mee.

Read more

Verwen je collega's met een overheerlijke traktatie uit een foodtruck!

Roxy

Bedank je personeel voor hun harde werk, het behalen van een mijlpaal of het lanceren van een nieuw product op een unieke manier. Het is belangrijk om je collega's te laten voelen dat ze gehoord en gewaardeerd worden en hen te enthousiasmeren.

Read more

De lente lacht, lach je mee?

Vincent

De lente seizoen staat weer voor de deur. De eerste zonnestralen komen weer het land binnen, de bloemetjes beginnen weer te groeien en niet te vergeten, de schattige kalfjes staan weer in de wei.

Read more

Jouw open dag met foodtrucks! | Scholen

Monica

Binnenkort komen de open dagen er weer aan! Hele belangrijke dagen voor scholieren, aangezien een open dag gezien wordt als hulpmiddel in de verdiepingsfase van je studiekeuze. Op open dag zijn er docenten, studenten en scholieren aanwezig. Deze hebben op deze drukke dag zeker wel zin in een heerlijke snack of drankje.

Read more

Food talk met Poffertjes Company

Nikki

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Matthew van de foodtruck ‘Poffertjes Company’.

Read more

Foodtrucks voor een bedrijfsfeest in een binnenlocatie!

Iris

Wanneer je aan een foodtruck festival denkt, dan denk je aan een mooie, groene buitenlocatie met op elke hoek een foodtruck met diverse gerechten. Maar wist je dat foodtrucks net zo goed binnen geplaatst kunnen worden?

Read more

Traktatie op kantoor

Roos

Het is belangrijk dat je medewerkers zich gehoord en gewaardeerd voelen en worden geënthousiasmeerd. Probeer als bedrijf betrokkenheid te creëren en samen successen te vieren zodat je werknemers met plezier naar werk komen.

Read more

Winter Foodtrucks voor jouw bedrijfsfeest!

Roos

Heb jij ook wel een last van een winterdipje? We snappen het: de dagen worden korter en buiten wordt het kouder. Hoe leuk om er dan juist een gezellig, warm en liefdevol feestje van te maken samen met vrienden, familie of collega's.

Read more

Foodtrucks als bedrijfscatering

Iris

Foodtrucks zijn een creatieve toevoeging aan de standaard bedrijfscatering zijn (vaak) ook nog eens een stuk gezonder!

Read more

Een food festival op eigen terrein: Dé vrijdagmiddagborrel van 2023

Mieke

De meeste bedrijven kennen een vrijdagmiddagborrel als het even snel een biertje uit de koelkast pakken om vervolgens een nootje te stelen uit het bakje op de tafel naast je.

Read more

Shake It - 5 cocktail trucks!

Iris

Je geeft een leuk bedrijfsfeestje, regelt een lekker hapje, tafels, entertainment en natuurlijk de nodige drankjes. Maar is een echt feestje compleet zonder heerlijke cocktails? Wij denken van niet. Wist je dat cocktails ook uit een foodtrucks kunnen worden geserveerd? Dat is toch perfect?! Gezellige aankleding, een toffe truck en natuurlijk heerlijke cocktails! Hieronder staan 5 leuke cocktail trucks uit Nederland en België.

Read more

Wat kan ToetToetFood voor jouw bedrijfsfeest betekenen?

Iris

Het nieuwe jaar gaat van start! Dat betekent weer gezellige feesten organiseren, zoals open dagen, familiedagen en bedrijfsfeesten. Wij zijn er helemaal klaar voor! In deze blog willen we meer informatie geven over hoe ToetToetFood werkt en wat we voor jouw kunnen betekenen. Laten we beginnen met de zekerheden van ToetToetFood.

Read more

Een foodtruck huren: hoeveel kost het?

Iris

Je bent in de gelegenheid een feestje te organiseren en bent opzoek naar een optie om de taak ‘hapjes’ uit handen te geven: een foodtruck. Nu klinkt dit natuurlijk gezellig, leuk en vooral heel lekker, maar er komt helaas ook een prijskaartje aan te hangen. Want, wat kost dat nou, een foodtruck regelen?

Read more

Food Talk met Pizza Amici

Iris

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Lemar van de foodtruck ‘Pizza Amici’.

Read more

6 trucks met curry’s

Iris

Wie houdt er nu niet van het ontdekken van nieuwe keukens? Wij wel! Vooral de heerlijke Aziatische keuken met de verrukkelijke geuren die daarbij komen kijken. En wat mag je niet missen in deze eetcultuur? Precies, de curry’s. Thais, Vietnamese en meer keukens die op eigen wijze heerlijke curry’s bereiden. Dat wordt smullen met deze trucks uit Nederland en België!

Read more

Foodtalk | Ecopizza

Iris

Om jullie kennis te laten maken met de foodtruck eigenaren, is er iedere keer een nieuwe Food Talk op de blog te vinden. Deze week een kennismakingsrondje met Toine, eigenaar van Foodtruck Ecopizza.

Read more

5 foodtrucks voor de VrijMiBo!

Iris

Kijk jij ook altijd uit naar de vrijdag, de laatste dag van de werkweek, weekend... En niet te vergeten, de vrijdagmiddagborrel. Ook wel de vrijmibo genoemd. Het moment van de week waar iedereen naar toe verlangt, met z'n allen de week afsluiten met een lekker drankje en een overheerlijk hapje.

Read more

Food Talk - Bakblik

Iris

Om jullie kennis te laten maken met de foodtruck eigenaren en de verhalen achter de trucks, is Food Talk gestart. Deze week maken jullie kennis met het verhaal achter Bakblik, de foodtruck van Linzi Lemmens.

Read more

Traktatie voor jouw op kantoor!

Iris

De kantoren zijn weer geopend! Dat betekent dat je weer gezellig een kopje koffie kan halen en kan bijkletsen met je collega’s. Ja, bijkletsen! Dat is een tijdje geleden en hoe leuk zou dat zijn als je dat bij een gezellige, smaakvolle foodtruck kan doen. Plaats voor jouw personeel een overheerlijke truck om de week goed te beginnen of juist goed af te sluiten.

Read more

7 Trucks met smoothies!

Iris

Je kent ze vast wel, lekker verfrissend, fruitig, zoet, maar vooral héél lekker: Smoothies. De perfecte drankjes om lekker veel vitamine binnen te krijgen en lekker af te koelen op een warme dag. Maar ook op koudere dagen is een smoothie nooit weg, niets lekkerder dan een fruitig goedje naar binnen gooien, toch?!

Read more

Foodtrucks voor je open dag!

Ankie

Ga je als bedrijf een nieuw pand openen of gaat het bedrijf een dagje open voor vrienden en familie? Een foodtruck is hier een leuke toevoeging voor!

Read more

Food Talk - Daily Dog

Iris

Nieuw op onze blog: rubriek ‘Food Talk’. Op deze manier willen wij de foodtrucks en eigenaren wat meer in the picture zetten! Hoe zijn zij op het idee gekomen om een foodtruck te starten en wat is het idee achter de truck? Sander de Vos van Daily Dog bijt het spits af!

Read more

Een foodtruck starten - Deel 2

Mieke

Eerder hebben we al een blog geschreven over het starten van een foodtruck. Tijd voor een nieuw bericht met nieuwe tips en tricks!

Read more

De alternatieven voor jouw kerst- of nieuwjaarsborrel.

Roos

ToetToetFood heeft namelijk meerdere alternatieven dan een bedrijfsfeest. Onderstaand zijn de diverse opties toegelicht:

Read more

5 Trucks met streetfood uit Azië

Iris

Streetfood is niet meer die hotdog uit het simpele kraampje op de hoek van de straat, het is met passie gemaakt, overheerlijk en (vaak) makkelijk eetbaar. Streetfood mag zeker niet onderschat worden, vooral niet met Indonesische afkomst, want lekker, dat is het zeker… Daarom worden de 5 trucks uit Nederland op een rijtje gezet die gespecialiseerd zijn in de smakelijke Indonesische streetfood.

Read more

Het nieuwjaar starten met een foodtruck!

Roos

We gaan het nieuwe jaar weer bijna in en de vele nieuwjaarsborrel uitnodigingen komen binnen. Leuk, maar na enkele borrels op een rij ben je vast wel toe aan wat verfrissende ideeën! Hoe zorg je dat de nieuwjaarsreceptie elk jaar weer origineel is?

Read more

Een winter BBQ voor de drukke feestdagen.

Roos

Wees al die drukte voor en organiseer jouw personeelsfeest in november. Hoe leuk is het om in november al te starten met al dat leuks en zo de gezelligste periode van het jaar wat te verlengen!

Read more

Een sinterklaasfeest voor jouw personeel!

Roos

3 makkelijke en smakelijke Sinterklaas recepten in 5 stappen - “Heerlijk avondje is gekomen, avondje van Sinterklaas”. De laatste voorbereidingen worden getroffen; cadeautjes kopen, inpakken, surprises maken, gedichten schrijven, en misschien nog wel het belangrijkste; wat voor lekkers is er te snoepen?

Read more

Jack fruit als pulled ‘’pork’’ of ‘’chicken’’

Iris

Tegenwoordig zijn we allemaal op de hoogte van het feit dat we bewuster moeten leven en er zijn steeds meer mensen die vegetarisch of zelfs veganistisch worden. Maar toch blijkt het niet zo makkelijk iedereen te overtuigen van de vleesvrije wereld en de industrie van vleesvervangers.

Read more

Een festival als bedrijfsfeest! Alles is mogelijk

Iris

Het einde van de zomer is bijna daar. De laatste dagen dat je lekker buiten bent, een drankje doet, een dansje waagt en natuurlijk de lekkerste hapjes wil proeven. Dit alles kan ook op je eigen bedrijfsfeest! Vier de nieuwe start na de vakantie van jouw bedrijf door middel van een gezellig borrel of diner.

Read more

6 foodtrucks met ambachtelijk ijs!

Iris

Ben je opzoek naar een dessert voor jouw feest of evenement? Of wil je jouw medewerkers/collega’s trakteren op een zomerse dag? Waar wordt dan als eerste aan gedacht? Juist dat is IJS!

Read more

Aankleding van het bedrijfsfeest in festivalsfeer.

Iris

Help! Je baas vraagt je een bedrijfsfeest te organiseren voor je 150 collega’s. Een bedrijfsfeest organiseren hoeft niet heel moeilijk te zijn, maar je baas liet nog wel even weten dat de aankleding van het bedrijfsfeest wel indruk moet maken. Hartstikke leuk natuurlijk, maar waar moet je beginnen?!

Read more

Foodtrucks voor dé afsluiting van het schooljaar

Janneke

Huur een foodtruck voor het schoolplein: Personeelsfeest, jaarafsluiting

Read more

Een leuk alternatief bedrijfsuitje

Janneke

Bedank je werknemers! Misschien werkt iedereen vanuit huis of mogen jij en je werknemers wel naar werk, maar alles op anderhalve meter en opgepast voor het contact met collega’s. Op 5 maart is het employee appreciation day. Dit is een Amerikaans initiatief wat is overgewaaid naar ons land en is dé dag om iets terug te doen voor alle werknemers echt een bedankje voor het harde werk. Ook bij ToetToetFood zien we het steed vaker; bedrijven die hun werknemers even in het zonnetje zetten. Hoe kan je ze nou beter bedanken dan met eten?! Liefde gaat immers door de maag. Maar op welke manier kan je ze bedanken?

Read more

Nog meer creatieve foodtrucks!

Lisa & Liv

We zien dat veel foodtruck eigenaren een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week overige creatieve initiatieven van verschillende foodtrucks!

Read more

Winter BBQ, ja het kan!

Mieke

Wat is er leuker dan een winterfeest organiseren voor je collega's? Waarschijnlijk denk je dat het met het weer in Nederland en België niet mogelijk is om een winter BBQ te organiseren maar dat heb je mis. Met een tent, vuurkorven en heaters, maak je van je eigen parkeerterrein een festivallocatie.

Read more

Foodtrucks op bijzondere plekken!

Lisa & Liv

We zien dat veel foodtruck eigenaren ondertussen een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week foodtrucks die op een bijzondere locatie staan.

Read more

Boxen samengesteld door foodtrucks!

Lisa & Liv

We zien dat veel foodtruck eigenaren ondertussen een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week verschillende boxen samengesteld door foodtrucks. Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn er talloze mogelijkheden!

Read more

Foodtrucks gaan bezorgen!

Lisa & Liv

We zien dat veel foodtruck eigenaren ondertussen een nieuw initiatief zijn gestart. Op deze manier wordt hun passie voor lekker eten toch nog met de wereld gedeeld. Wij hebben een aantal leuke initiatieven op een rijtje gezet. Deze week foodtrucks die hun gerechten thuisbezorgen in het land.

Read more

Top 5 midnight snacks voor op je bruiloft!

Mariska

Op de meeste bruiloften wordt rond 23:00 uur een lekker vullende midnight snack geserveerd aan de gasten. Na een lange dag lusten de mensen vaak nog wel een goede snack om de laatste uurtjes door te kunnen dansen. Daarom hebben wij voor jullie hieronder de top 5 midnight snacks op een rijtje gezet!

Read more

Foodtalk met Bon Frites!

Iris

In de blog ‘Foodtalk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar vragen. Door middel van deze vragen wordt het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste ervaring en de toekomstplannen achterhaald. Deze keer in de Foodtalk: Ed van de foodtruck ‘Bon Frites’

Read more

Hippe foodtrucks op jouw eigen bedrijfsfeest.

Mieke

Bijna iedereen in Nederland en België heeft er tegenwoordig wel van gehoord: Foodtrucks. Deze hippe omgebouwde wagens serveren de lekkerste gerechten en zorgen voor een gezellige sfeer. Op verschillende plekken in het land zijn er de afgelopen jaren evenementen geweest met foodtrucks. Juist door deze foodtruck festivals is de populariteit van dit soort evenementen gigantisch gestegen. Maar wist je dat foodtrucks ook gewoon te boeken zijn voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten? Het is nog nooit zo makkelijk geweest om deze ambiance op jouw eigen bedrijfsfeest te krijgen.

Read more

Social media tips voor foodtrucks.

Esmay

Social media is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze samenleving. Juist daarom is het zo belangrijk om als bedrijf zijnde ook actief te zijn op social media. Het gebruik van social media kan ook lastig zijn: welke kanalen ga je gebruiken en wat ga je hierop posten? In deze blog delen wij onze tips, om het maximale uit jouw social mediakanalen te halen!

Read more

Viva La Mexico - De vijf leukste Mexicaanse foodtrucks!

Esmay

Wie houdt er niet van? Een goed gevulde taco of een heerlijke portie nachos. Ben je op zoek naar een foodtruck voor jouw feest/evenement met een Mexicaans thema of ben je gewoon fan van Mexicaans eten? Ook daarvoor kan je bij ToetToetFood terecht! Hieronder 5 trucks die Mexicaans eten serveren op een rijtje.

Read more

Meet the Owner - Tent4Rent

Ankie

In onze nieuwe rubriek ‘Meet The Owner’ worden vaste leveranciers geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, het bedrijf, de trends, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de ‘Meet The Owner’: Jelmer Janse, eigenaar van Tent4Rent.

Read more

Festibar: drankcatering op je event!

Mieke

ToetToetFood helpt je graag met het organiseren van jouw (food)festival op eigen locatie! Een goede sfeer, lekker eten en heerlijke drankjes kunnen de ingrediënten zijn voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Bij dit onvergetelijke feest horen natuurlijk ook lekkere drankjes en geserveerd vanuit een echte festival bar. Genieten van mooie wijnen, lekkere speciaal biertjes of verse limonades? Dat kan, met Festibar! Samen met de festival bar regelt ToetToetFood de aankleding, meubilair en dus de catering voor jouw bedrijfsfeest.

Read more

5 heerlijke pizza trucks!

Mieke

Je kent ze wel, die heerlijke Italiaanse, platte, ronde vrienden: pizza! Een snack op een feestje, een heerlijk avondmaal, ideaal katervoer of juist dé snack om het feestje mee te eindigen, maar des al niet te min: vrijwel geliefd door iedereen. Wil jij deze plak deeg met kaas, champignons, peperoni, nog meer kaas, kipfilet, vis of juist met Nutella? Niets is te gek en het smaakt allemaal verrukkelijk, smullen is het!Deze geliefde snack/maaltijd is dan ook het perfecte (aanvullende) gerecht op jouw evenement! Genoeg opties qua toppings en zo voor iedereen wat naar wens! ToetToetFood beschikt over zoveel lekkere pizza trucks dat de lijst wel erg lang zou worden, daarom beginnen we met deel 1 pizza trucks van Nederland.

Read more

Opvallen met jouw foodtruck!

Iris

Wil jij tussen al de foodtrucks eruit springen? Dan zijn hier een paar tips om jouw foodtruck extra op te vallen. Als foodtruck eigenaar wil je natuurlijk dat alle gasten naar jouw truck komen. Wees dus creatief en avontuurlijk om je aankleding zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De uitstraling van je foodtruck is namelijk het visitekaartje en is van uiterst belang!

Read more

Foodtalk met Abbie’s IJsbus!

Iris

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Abbie van de foodtruck ‘Abbie’s IJsbus’.

Read more

4 gezonde en duurzame trucks voor op jouw feest!

Mieke

Steeds meer bedrijven vinden het belangrijk om het milieu een beetje te helpen door maatschappelijk verantwoord te ondernemen. En dat vinden wij bij ToetToetFood fijn! Wij zijn namelijk groot voorstander van duurzame foodtrucks, en zetten graag samen met hen ons beste beentje voor om de wereld nog mooier te maken. Dus staat er bij jou een milieubewust feestje op de planning met de nadruk op gezonde gerechten en duurzaamheid? Laat dan deze foodtrucks het eten verzorgen!

Read more

The survival kit!

Arjan

We hebben hieronder een aantal ideeën voor verdienmodellen voor je op een rijtje gezet. Loop je zelf ook met een idee maar weet je niet goed hoe je het moet oppakken? Laat het ons weten en we denken graag met je mee!

Read more

De foodtrends van 2020 op een rijtje!

Fleur

Een heerlijke Afrikaanse bobotie van linzen en een vegan kaasplankje als nagerecht. Met een alcoholvrije mojito erbij. Klinkt goed toch? Dit gaan we eten en drinken bij onze Nederlandse foodtrucks in 2020!

Read more

Upgrade jouw lunch @ the office

Mieke

Ken je dat gevoel… lunchtijd. We hobbelen weer met z’n allen richting de kantine en lopend langs het buffet dat eigenlijk verdomd veel lijkt op de dag ervoor, en daarvoor en daarvoor, met wellicht wat variatie in de warme hap of een upgrade in het beleg, denk je 'kan dat nu echt niet anders?'.

Read more

5 tips om jouw gerecht heerlijk op de foto te krijgen!

Mieke

Naast het fotograferen van je foodtruck en deze met zijn beste beentje (wiel) voor vast te leggen, is het net zo belangrijk om je product vast te leggen. Een truck zonder food is namelijk nog geen foodtruck! De foto's van je product geven een eerste indruk aan de klant van wat ze van jouw truck kunnen verwachten, en een eerste indruk kun je maar één keer maken. Gebruik daarom deze tips en tricks om je product van zijn beste kant op de gevoelige plaat te leggen en je profiel op ToetToetFood.nl naar een hoger level te tillen. Onderstaande tips zijn niet alleen toepasbaar als je een spiegelreflex camera gebruikt, ze werken net zo goed bij een camera van een mobiele telefoon.

Read more

Jouw bedrijfslocatie als feestlocatie!

Mieke

Een bedrijfsfeest is natuurlijk al erg leuk, maar een feest op jouw bedrijfslocatie is ook nog eens heel erg handig! Tover de parkeerplaats om tot een festivalterrein en leg je personeel eens in de watten deze zomer! Wat is er leuker dan op een heerlijke vrijdagmiddag, met het zonnetje op je bol, een heerlijk hapje en drankje te nuttigen met de gezelligheid van je collega’s?

Read more

Foodtrucks, ook voor de veganisten onder ons!

Mieke

Veganistische gerechten worden steeds vaker gewenst door klanten, men is bezig met de aarde en naast vegetarisch eten, eet men nu ook steeds vaker geheel plantaardig. Ook op bedrijfsfeesten komen deze wensen steeds vaker voor en dat is natuurlijk geen probleem. ToetToetFood regelt maar al te goed heerlijke foodtrucks voor jou die zich aanpassen aan jouw dieetwensen. Is een foodtruck niet van zichzelf geheel plantaardig, dan zijn er vaak mogelijkheden om een geheel plantaardig gerecht te serveren. Vraag vooral naar de mogelijkheden, maar om je op weg te helpen beginnen we met drie veganistische foodtrucks.

Read more

5 leukste trucks voor de echte zoetekauwen!

Nina

Je hebt ze er altijd tussen zitten, mensen die heel de dag door alleen maar zoete dingen willen eten. Zoals taart, chocolade, poffertjes, slagroom, cake, pannenkoeken, cup cakes, cookies en ga zo maar door... heb je wel eens gedacht aan heerlijke crêpes of een volle snoepkraam bij jou op de stoep? Als je denkt dat dat niet kan, dan heb je het mis! Wij kunnen dit allemaal regelen om jouw feest/evenement onvergetelijk te maken!

Read more

Ti Ta Tosti Trucks

Mieke

Een tosti, wie lust het nu niet?! Je kunt ze beleggen met zoveel lekkers, hartig of zoet, vegetarisch of met vlees. Er is niet veel nodig om een lekkere tosti te bereiden en het is een ideale snack of een heerlijke lunch! Perfect om jouw werknemers eens te verwennen. Hieronder de vier lekkere tosti trucks op een rijtje!

Read more

Een duurzame foodtruck: 5 tips!

Anna

De foodtruck is de basis voor elke foodtruck eigenaar. Hier kan je al verbeteringen maken. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam koken, bijvoorbeeld elektrisch in plaats van gas. Daarnaast is het goed om op het energieverbruik te letten wanneer je nieuwe apparaten aanschaft. Kleine veranderingen helpen ook, zoals bijvoorbeeld de stekker uit het stopcontact halen als je de apparaten niet gebruikt. Als je er helemaal voor wilt gaan, kan je kiezen voor zonnepanelen op je truck of misschien zelfs een volledige elektrische truck.

Read more

De lekkerste (bak)fietsen op een rijtje!

Mieke

Wist je dat er niet alleen heerlijke foodtrucks te vinden zijn op ToetToetFood.nl? Er zijn namelijk ook leuke, smakelijke fietsen te vinden waarin zij allemaal lekkers voor jou klaar maken. Ideaal voor evenementen op kleinere locaties, de fiets kan vrijwel overal staan!

Read more

Dit wist je misschien nog niet...

Mieke

ToetToetFood kent veel kwaliteiten en eigenlijk is niets te gek. Wil je trucks in een thema, wil je de drank en aankleding ook uit handen geven of wil je liever alleen een toetje regelen? ToetToetFood is flexibel en past zich aan aan jouw wensen. Daarom een lijstje met dingen die je misschien nog niet wist...

Read more

Smakelijke namen [part 2]

Mieke

De lekkere hapjes en drankjes die uit de mooiste en tofste rollende keukens worden geserveerd zijn voortreffelijk, maar de naam maakt het af! De creativiteit van foodtruckeigenaren is daarin opmerkelijk en daarom super leuk om de leukste en gekste smakelijke namen op een rijtje te zetten! Dit keer de smakelijke trucks uit België.

Read more

ToetToetFood: De Smaakvolle Revolutie in Evenementencatering

Mieke

Ben je op zoek naar een unieke cateringervaring voor je volgende evenement? Maak dan kennis met ToetToetFood, het moderne cateringbureau dat de culinaire wereld op z'n kop zet. Met een innovatieve benadering en een passie voor smaak, brengen ze een ware revolutie teweeg in de evenementencatering.

Read more

5 vega trucks

Mieke

Voor veel mensen is een stukje vlees of vis niet te missen in een maaltijd, maar ook steeds meer mensen laten dat stukje vlees of vis vaker liggen. Vegetarisch eten wordt steeds belangrijker in de wereld van catering en er is ook steeds meer mogelijk. Niet alleen bestaan er vegetarische of zelfs veganistische foodtrucks, ook gewone foodtrucks zijn bereid zich aan te passen aan de vegetarische wensen van het publiek. Vragen is vrij en we hebben goede ervaringen met het aanpassen van de gerechten aan de dieetwensen van de gasten. Er bestaan opties voor Halal of vega hotdogs, vega burgers, vega saté en noem maar op! Er is vrijwel altijd iets voor iedereen mogelijk. Daarom zes vegetarische trucks uit Nederland op een rijtje!

Read more

Wat schenk jij op jouw feest?

Mieke

Foodtrucks geboekt? Check! Meubilair geregeld? Check! Muziekvoorkeur aan de DJ doorgegeven? Check! Top, je bent er bijna! Zo goed als alles is geregeld voor het evenement dat je moet organiseren. Maar je vergeet iets belangrijks: Op feestjes moet er geproost worden. En dat brengt je bij de volgende vraag: Welke drank gaan we schenken op het event? Naast alle te gekke foodtrucks die wij op diverse evenementen plaatsen, verzorgt ToetToetFood naar wens ook de drankcatering voor je event! Daarbij is het belangrijk dat je antwoord kan geven op de volgende vragen:

Read more

Een foodtruck starten

Mieke

Een foodtruck, helemaal van jou, dat klinkt toch geweldig? Wie wil er nu niet een toffe oude caravan of een traditioneel Volkswagen busje ombouwen tot een keuken? Dan kun je aan de slag met jouw favoriete gerechten en recepten om deze vervolgens te verkopen op de leukste evenementen en festivals. Ja, dit klinkt als een droom voor velen, denken wij.

Read more

10 Trucks mét burgers

Mieke

Wat is er lekkerder dan een goed gevuld broodje hamburger tijdens het doen van een drankje met gezelligheid? Een krokant broodje, sausje naar keuze, wat sla, tomaat en komkommer en dan de sappige burger met misschien wel een plakje gesmolten kaas en nog meer lekkers? Dat klinkt als een erg overheerlijke hap, niet? Onze foodtrucks zijn bereid die heerlijkheid te serveren op jouw evenement. Ben je een liefhebber van vlees of kies je liever een vega burger? Genoeg opties bij de tien heerlijkste food trucks uit Nederland met burgers.

Read more

4 Trucks mét vermaak

Mieke

Verschillende foodtrucks op jouw evenement is natuurlijk heerlijk voor de lekkerste gerechten, maar ook voor vermaak kun je terecht bij ToetToetFood. De keukens op wielen zijn namelijk de perfecte aankleding en catering op jouw feest, maar er zijn ook verschillende mobiele huisjes waar men zich heerlijk in kan vermaken. Een photobooth in een busje, een rijdende schiettent, rijdende kunst en meer. Voor ieder evenement wel iets!

Read more

Een BBQ op locatie, een echte beleving via ToetToetFood

Mieke

Het is bijna zover, de zomervakantie staat voor je het weet weer voor de deur en dit is de ideale tijd om de zomer met collega’s in te luiden. Dit kan natuurlijk met een borrel in de kantine of in een stamkroeg in de stad, maar er kan ook een hete barbecue geregeld worden op het eigen bedrijventerrein of parkeerterrein. ToetToetFood helpt jou graag verder met de zomerbarbecue op locatie.

Read more

Food Talk met Piepers & Rund

Mieke

In de nieuwe rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht en de toekomstplannen te achterhalen. In deze Food Talk: Piepers & Rund!

Read more

Smakelijke namen [part 1]

Mieke

Dat foodtrucks overheerlijk eten serveren, daar mogen we vanuit gaan. En dat deze gerechten er ook nog een uitzien om op te eten, ook dat mogen we geloven. Maar hoe creatief sommige foodtruckeigenaars zijn geweest met het kiezen van hun naam, dat is echt geweldig! Daarom de leukste en gekste foodtrucknamen op een rijtje!

Read more

10 Trucks mét pannenkoeken

Mieke

Je kent ze wel, die platte vrienden, ideaal voor kinderfeestjes of gewoon erg lekker als snack of toetje: De pannenkoek. Ook deze lekkernijen zijn te vinden in een rijdende keuken en ideaal voor jouw feestje. Tegenwoordig is de pannenkoek niet meer enkel met stroop en poedersuiker, maar worden er echte maaltijden van gemaakt waar iedereen fan van is! Kies je voor een pannenkoek als toetje, als snack of een pannenkoek met tomaat, pesto en basilicum als diner? Alles kan, bakken maar! De lekkerste trucks uit België en Nederland op een rijtje!

Read more

Go follow us!