Never enough words to describe our love for food(trucks)

Verwen je collega's met een overheerlijke traktatie uit een foodtruck!

20-02-2023Roxy

Bedank je personeel voor hun harde werk, het behalen van een mijlpaal of het lanceren van een nieuw product op een unieke manier. Het is belangrijk om je collega's te laten voelen dat ze gehoord en gewaardeerd worden en hen te enthousiasmeren. Als bedrijf is het van belang betrokkenheid te creëren en successen te vieren samen, zodat je collega's met plezier naar werk komen. 


ToetToetFood is een online platform waar +700 onafhankelijke mobiele cateraars zich presenteren en beschikbaar zijn voor elke gelegenheid. Veel van deze ondernemers zijn foodtruck eigenaren met een passie voor specifieke gerechten.


In samenwerking met foodtrucks en andere partners, komen we naar jouw kantoor om je collega's in het zonnetje te zetten. We verzorgen een gezellige kraam, enthousiast personeel en een heerlijke snack voor het personeel. Tevens denken we ook graag mee over de drankcatering, meubilair, aankleding en eventuele entertainment. 


Je kunt kiezen uit een diversiteit aan snacks en lunches, zowel warm als koud, seizoensgebonden of met een thema. Denk bijvoorbeeld aan


  • Zelfgemaakt ijs

  • Vers gemaakte smoothies

  • Heerlijk belegde wraps of sandwiches

  • Italiaanse pizza slices

  • Een warme, goedgevulde curry of pasta


Heeft u specifieke wensen? Geen probleem! We kunnen samen de mogelijkheden bespreken en bekijken. 


Dus ben jij een bedrijf dat zijn collega's op een bijzondere manier wil waarderen, bekijk dan de diverse foodtrucks of neem contact op via 010-2614199 om de mogelijkheden te bespreken.


Het ga je Toet!

ToetToetFood