Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragenToetToetFood.nl organiseert bedrijfsfeesten met foodtrucks en of creatieve catering. Via onze website kun je foodtrucks bekijken en boeken. Per jaar organiseren we honderden evenementen: van 1 koffietruck voor een opening van een winkel tot het bedrijfsfeest van een grote Supermarkt met 1200 bezoekers. Naast het boeken en coördineren van de foodtrucks verzorgen we ook drankcatering, meubilair en decoratie. Het hele event is bij ons in goede handen. 
ToetToetFood richt zich met haar activiteiten specifiek op het leveren van foodtrucks aan  bedrijfsfeesten en festivalbruiloften  Dus niet op festivals of publieksevenementen. Daarnaast leveren wij uitsluitend aan evenementen waarbij de organisatoren op voorhand de eet- en drinkwaren afrekenen. Wij leveren dus nietaan evenementen waarbij de gasten van de desbetreffende evenementen zelf dienen af te rekenen, oftewel vrije verkoop. Wel kunnen organisaties ons inhuren om te helpen met de coördinatie van een foodtruck line-up Meer info

ToetToetFood werkt samen met meer dan 700 onafhankelijke foodtrucks. In het assortiment van ToetToetFood zitten foodtrucks uit alle hoeken van het land. Daarnaast zijn de foodtrucks vaak flexibel wat betreft reistijd, al dien je hierbij wél rekening te houden met hogere reiskosten (uiteraard afhankelijk van de reisafstand). Door de grote hoeveelheid foodtrucks zijn wij vaak in staat om een foodtruck bij jou in de buurt te vinden die voldoet aan jouw wensen. Via deze link kan je jouw foodtruck aanvragen en nemen wij zo snel mogelijk contact op met de foodtruck eigenaar met de vraag of zij beschikbaar zijn. Uiteraard is het een vrijblijvende aanvraag en zit je nergens aan vast.

Het assortiment van ToetToetFood is rijk aan diversiteit. Bovendien zijn de meeste foodtrucks vaak bereid om klanten met specifieke wensen tegemoet te komen. Zo bieden vrijwel alle foodtrucks vegetarische varianten aan van hun specialiteiten en kan er rekening worden gehouden met geloofsovertuigingen en dieetwensen. Tot slot is het in sommige gevallen zelfs mogelijk een compleet menu samen te stellen aan de hand van je wensen. 
LET OP: We werken voornamelijk met specialisten: De beste hamburgerfoodtruck en of de beste Noodles. Zoek je een foodtruck die alle keukens en smaken kan bereiden dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. 

Tijdens een event hebben foodtrucks op locatie toegang nodig tot stroom en een toilet. Vaak is er ook toegang nodig tot stromend water. Dit verschilt echter per truck en wordt, indien van toepassing, tijdig gecommuniceerd. Alle foodtrucks zorgen voor eigen bestek en toebehoren. Als je gasten zitplekken nodig hebben tijdens het eten, dien je zelf zorg te dragen voor stoelen en/of tafels.Uiteraard kan ToetToetFood kan meubilair en decoratie en drankcatering voor je verzorgen. ToetToetFood organiseert evenementen zowel binnen als buiten.

De prijs voor het inhuren van een foodtruck hangt af van diverse factoren; welke foodtruck het is, het gewenste menu, de reisafstand, het aantal gasten en de tijdsduur van je event. Indien je alle velden hebt ingevuld op het formulier onder ‘Offerte aanvragen', zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken en je een prijsindicatie te geven. Wel raden wij bij voorbaat aan om rekening te houden met een minimumbedrag van ongeveer € 1000,- (dit bedrag is inclusief de chef van de foodtruck en de gerechten). Dit heeft te maken met het minimum aantal gasten dat voor een foodtruck nodig is om uit de kosten te komen. Meer info

Met onze ervaring,  gecombineerd met de details van je event, adviseren wij je over het optimale aantal foodtrucks die je nodig hebt. Wil je liever tóch meer foodtrucks inschakelen ToetToetFood adviseert? Geen enkel probleem! Houd hierbij wél rekening met het budget, want elke truck werkt met een minimale afname. Meer info? kijk bij  Bedrijfsfeest of festival bruiloft. Wil je een indicatie van de kosten dan kun je op de pagina "wat kost een foodtruck' kijken

Via de onderstaande link kan je jouw foodtruck aanvragen. Vul dit formulier zovolledig mogelijk in. Zodra wij jou aanvraag ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om details, mogelijkheden en een prijsindicatie te bespreken. We sturen altijd een offerte en je zitnergens aan vast.  Ga naar offerte aanvragen

Je zult merken dat de indicaties niet onder een bepaald bedrag uitkomen, ook algeef je een laag aantal gasten op. Dit heeft te maken met het minimum aantal gasten dat voor eenfoodtruck nodig is om uit de kosten te komen. Indien zij (en ToetToetFood) dit minimum niet hanteren, isde kans groot dat de foodtrucks verlies draaien. Om dit te voorkomen, raden wij boekers met lage gastaantallen aan het menu aan te vullen met nagerechten en/of drankjes.

Foodtrucks die een prijsindicatie hebben afgegeven, zullen de opgegeven datumvasthouden tot aan vijf werkdagen vanaf de datum van afgifte. Als je binnen deze vijf werkdagen jeboeking niet definitief vastlegt, zijn zij genoodzaakt om de datum weer vrij te geven voor het aannemenvan eventuele nieuwe boekingen. Een foodtruck wordt pas als ‘geboekt’ beschouwd als de offerte vanToetToetFood is geaccepteerd en de aanbetaling van 50% door ons is ontvangen. Wij raden je daarom aan omniet te lang te wachten met het nemen van een beslissing. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de doorjou gekozen foodtruck op jouw event komt te staan.

Op het moment dat je je foodtruckboeking definitief vastlegt, vragen wij om een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Vervolgens zal ToetToetFood deze aanbetaling verrekenen op deeindfactuur; maar dit gebeurt pas na afloop van jouw event, om er zeker van te zijn dat alles compleetnaar wens is verlopen.

De door jou geboekte foodtrucks zijn voorbereid op het aantal opgegeven gasten.ToetToetFood kan geen garantie afgeven dat een foodtruck in staat is om extra gasten van eten tevoorzien, tenzij de foodtruck van tevoren heeft aangegeven hiermee te kunnen werken. Als een foodtruckin staat is om extra gasten te bedienen, worden de extra afgenomen producten op de eindfactuurdoorberekend.

Wanneer je besluit om je event te verzetten, gaan wij ons best doen om ervoor tezorgen dat de door jouw gekozen foodtruck op de nieuwe datum beschikbaar is. Als dit niet mogelijk iswordt de annuleringsregeling van ToetToetFood van kracht. Voor meer informatie over dezeannuleringsregeling: neem contact met ons op.

Ja, elke foodtruck kan een X aantal vegetarische gerechten maken of bijvoorbeeldhalal vlees. Voordat het evenement plaatsvindt wordt dit nagevraagd bij de opdrachtgever en vervolgensdoorgegeven aan de foodtruck eigenaar.

Een foodtruck heeft een minimaal aantal gasten/gerechten nodig om uit de kosten tekomen en dus geld te verdienen. ToetToetFood organiseert daarom alleen events voor 50 of meer personen.

Via de onderstaande link kan je je foodtruck inschrijven. Volg het inschrijfformulier zorgvuldig en ToetToetFood beoordeelt of jullie foodtruck wordt toegelaten op de website.  https://www.toettoetfood.nl/intake

Een foodtruck moet minstens voldoen aan de volgende eisen:
1. Heeft minimaal 2 wielen
2. Eyecatcher (originaliteit van je concept)
3. Werken met verse producten
4. Ingeschreven staan bij de KVK
5. Gerechten serveren op bio disposables
6. Je foodtruck voldoet aan de voedselveiligheidseisen van de NVWA