Referenties

ReferentiesEen platform voor foodtrucks biedt een unieke oplossing voor eten on-the-go. Of u nu op zoek bent naar een snelle lunch tijdens het werk of een lekkere maaltijd tijdens een uitstapje, ons platform biedt een scala aan opties voor iedereen.

Ons platform biedt een overzicht van foodtrucks in uw omgeving, met informatie over hun menu's, locaties en openingstijden. Zo kunt u eenvoudig de foodtruck vinden die het beste bij uw smaak en locatie past. Bovendien kunt u ook reserveren en betalen via ons platform, zodat u zeker weet dat uw maaltijd klaarstaat wanneer u aankomt.

Ons platform biedt ook een handige zoekfunctie waarmee u specifieke gerechten of ingrediënten kunt zoeken, zodat u altijd iets kunt vinden dat bij uw smaak past. Bovendien bieden we ook de optie om foodtrucks te filteren op specifieke kenmerken, zoals vegetarisch of glutenvrij eten.

Met ons platform kunt u eenvoudig eten on-the-go vinden, reserveren en betalen. Of u nu op zoek bent naar een snelle lunch tijdens het werk of een lekkere maaltijd tijdens een uitstapje, ons platform biedt een scala aan opties voor iedereen. Probeer het nu uit en ervaar de gemak en smaak van eten van een foodtruck.

Hieronder vind je een selectie van de bedrijven die ToetToetFood reeds hebben ingeschakeld om hun bedrijfsevenement te verrijken met een foodtruck. Neem contact met ons op  voor een persoonlijk advies.
Wil je geïnspireerd worden? Neem dan zeker een kijkje bij de inspiratie cases van ToetToetFood.

wvdo_logo_lr                  akzonobel_logo_lr              bonduellelogo_lr

oneill_logo_lr                         ASNBank_logo_lr  Diesel

Universiteit Leiden                      Ingram Micro   Maandag

Rijkswaterstaat          Revit James Walker

EY                  Nationale Nederlanden                          Livit

Groene hart Ziekenhuis         hogeschool_arnhem_en_nijmegen Endemol

Ikea-Logo           OCenC inperson

Woonkracht10                  Staatsloterij                  Achmea

CoolBlue                                          RNW                  Rabobank

postNl                                  Provast                  PB

Woonstad                                      HelloFresch                          Snipes

Apollo              Bol.com                      ampelmann-cube-150x150.jpg

Econosto                          KPN          Maxlead

nike                                  unive                  NSJ

gemeenteRdam                                  Heineken                  Ordina

Dordrecht           Levehart Conpax

Shell              UvT      BrandLoyality

                         

                                   

               


Foodtruck huren via ToetToetFood

✅ Betaling loopt via ToetToetFood - We betalen de foodtruck uit direct na afloop event. De kleine ondernemer krijgt snel zijn geld. Daarnaast ontvangt hij pas zijn geld als het event goed is verlopen

✅ Just - in - Case support - Foodtrucks zijn mobiel en rijden van locatie naar locatie. er kan altijd iets gebeuren. ToetToetFood heeft het netwerk mocht er onverhoopt iets gebeuren dan hebben we in veel gevallen een backup plan

✅ Onafhankelijk - We zijn echt onafhankelijk en kennen de trucks. ToetToetFood zorgt voor de beste ervaring en prijs kwaliteit verhouding. Expert in portionering van gerechten en diëten.

✅ We zijn professionals - Per jaar organiseren we honderden kleine en grote events waarbij foodtrucks altijd een rol spelen, we weten dus waarover we praten want dit is ons dagelijks werk!

✅ One stop shop - Iedere klant krijgt een vast contactpersoon, je ontvangt 1 overzichtelijke offerte voor de verschillende diensten ook wanneer je meerdere foodtrucks afneemt. We helpen je ook met aankleding, meubilair en tenten.


[email protected]
010-2614199

Privacy
Algemene voorwaarden