Instructies voor je pagina

Presenteer je foodtruck aan een groot publiek op ToetToetFood en boost je zichtbaarheid!Met een persoonlijke foodtruckpagina op ToetToetFood bereik je een enorm publiek en maak je indruk op potentiële opdrachtgevers. Niet alleen wij, maar ook jij kunt deze pagina gebruiken om je foodtruck te promoten en te communiceren. Daarom is het van groot belang dat je profiel optimaal is ingesteld met de juiste informatie. Een goed profiel omvat heldere foto's, pakkende teksten en altijd up-to-date gegevens!

Wil je iets wijzigen? Geen probleem! Bekijk de handige instructievideo's hieronder om eenvoudig je profiel aan te passen. Vergeet niet af en toe je profiel te checken of er nog updates nodig zijn.

Houd er rekening mee dat aanpassingen niet direct zichtbaar zijn. Onze collega's bij ToetToetFood controleren de wijzigingen zorgvuldig voordat ze live gaan. Let ook op het volgende:
* Foto's mogen geen webadressen of festivalreclame bevatten.
* Contactgegevens mogen niet worden gewijzigd in de teksten.
* Zorg ervoor dat de foto's een voldoende resolutie hebben.

Zorg ervoor dat je foodtruckpagina op ToetToetFood een geweldige indruk maakt en maximaal vindbaar is. Ga ervoor en laat je foodtruck stralen op ons platform!


Pas je profiel aan

Hoe pas ik de foto's van mijn profiel aan?


Hoe voeg ik mijn menukaart toe aan mijn profiel?