Sinterklaasviering op kantoor

Op zoek naar een originele invulling van jouw sinterklaasfeest?Sinterklaas op kantoor vieren? Dat kunnen wij ook voor je regelen! Met onze rode truck komen wij langs op locatie om personeel en kinderen te verrassen. Pieten kunnen pepernoten en snoepgoed uitdelen aan kinderen en personeel. Het is natuurlijk ook mogelijk om cadeautjes uit te laten delen door onze pieten. Of een heerlijke chocoladeletter kan natuurlijk ook uitgedeeld worden! Sinterklaas kan ook aanwezig zijn om de kinderen te verrassen, vanuit zijn rode sinterklaastruck. Een originele en verrassende opkomst van sinterklaas dit jaar met sint die uit een foodtruck komt! 

Pepernoten en snoepgoed zijn natuurlijk altijd lekker om van te snoepen. Maar ook een ander hapje of volwaardige maaltijd kunnen wij voor je regelen als je dit jaar wil uitpakken met sinterklaas. Verwen je gasten dit jaar met een winterse foodtruck of klik hier voor ons gehele aanbod van foodtrucks. 


Wat mag je verwachten van ons tijdens een sinterklaasbezoek?

  • - Wij verrassen jouw gasten met een rode truck op je eigen terrein;
  • - Er zijn vrolijke pieten met roetvegen of in regenboogkleurtjes;
  • - Onze pieten delen snoepgoed en mandarijnen uit aan de kinderen;
  • - Eventueel kunnen er ook cadeautjes uitgedeeld worden door onze sint en pieten;
  • - Het is natuurlijk eventueel ook nog mogelijk om een lekker hapje en/of drankje te serveren tijdens het bezoek.

  • Wil jij een origineel sinterklaasfeest dit jaar? Laat sinterklaas en zijn pieten dan komen in een rode originele foodtruck! Doe gelijk een aanvraag via ons aanvraagformulier. Heb je vragen over het sinterklaasfeest? Neem dan gerust contact met ons op. 


    Ben je toevallig ook nog op zoek naar een leuke invulling voor je kerstviering? Neem dan hier een kijkje.