Festival aankleding

Huur ook meubilair voor je eventHuur ook meubilair voor jouw event! 
Bij een event zijn de drankjes en hapjes natuurlijk erg belangrijk, maar ook aankleding en meubilair kunnen niet gemist worden om een beleving neer te zetten. Wij verzorgen voor partijen vanaf 100 personen meubilair en aankleding. Hierbij kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan bistro-setjes, priklichten, biertafels en -banken, oliedrums, etc. We denken graag met je mee en helpen graag om passend meubilair en aankleding te vinden. Wanneer jouw event een thema kent, kan hier natuurlijk ook op worden ingespeeld met meubilair en aankleding, naast de drankjes en de hapjes. We hebben al veel verschillende evenementen mogen organiseren, hier kun je inspiratie opdoen! 

Ook voor grotere evenementen helpen we je graag met het regelen van het meubilair en de aankleding. Wij werken dan samen met gespecialiseerde bedrijven die de volledige aankleding op zich nemen. Wij coördineren en begeleiden, jij ontvangt slechts één factuur voor alle diensten en hoeft dus nergens aan te denken. 

Om het iets makkelijker te maken hebben we een aantal pakketten samengesteld waardoor we snel kunnen schakelen. Maar spreek vooral je wensen uit, vrijwel alles is bespreekbaar en mogelijk.

Festivalaankleding pakket
Vanuit ToetToetFood kunnen we de volgende aankleding instrumenten inzetten voor jouw feest. 
* Bierbanken 
* Olievatten als statafel en prullenbak
* Olievatten met priklichten op palen voor de verlichting
* Kleine aankleding, zoals plantjes, bierviltjes, kaarsjes op tafel, tapijten en houten kratjes

Tenten & Heaters
Jouw event vindt plaats, maar het weer in Nederland is iets waarop we niet altijd kunnen vertrouwen. Het is dan ook belangrijk dat, wanneer jouw event buiten plaatsvindt, er is nagedacht over een oplossing bij slecht weer: een tent! Perfect om je gasten te beschermen tegen de regen en de wind. De tent hoef je niet zelf op te zetten, want ook met tentbouwers hebben we afspraken voor het plaatsen van tenten. Dit kan in iedere kleur en formaat. We werken veel met flextenten voor een juiste sfeerbeleving. Uiteraard is het ook mogelijk jouw locatie te verwarmen door middel van heaters of het plaatsen van vuurkorven.

Aggregaat
Foodtrucks zijn in veel gevallen niet zelfvoorzienend en dat betekent dat er stromend water op loopafstand en vaak elektriciteit nodig is. Per foodtruck gaat dit om minimaal twee vrije groepen (220V / 3500 watt per aansluiting). Wanneer jouw event vijf foodtrucks heeft, heb je dus gemiddeld tien vrije groepen nodig. Vraag dit na bij de technische dienst. Is er te weinig stroom? Dan kunnen wij een aggregaat regelen voor je, dat is geen probleem!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! We helpen je graag waar we kunnen en denken met je mee! Zowel eten, drinken als aankleding, het is voor ons dagelijkse kost en nemen het regelen ervan graag uit handen.