Bedrijfsfestival

Huur foodtrucks in voor je bedrijfsfestivalIets te vieren met je collega’s?

Heb je wat te vieren op je werk? Een jubileum, een mooie opdracht of wil je de werknemers even verwennen? Dat kan natuurlijk niet zonder een smakelijk hapje en een lekker drankje. Gelukkig ben je dan bij ToetToetFood aan het goede adres. Wij, ToetToetFood, zijn Nederlands grootste aanbieder van foodtrucks met de lekkerste gerechten. Van hamburgers tot een broodje worst, van verse friet tot verse paling, van Italiaanse tapas tot Mexicaanse taco’s en van sushi tot Hollandse soep. Kortom, genoeg keuze! Door ons grote aanbod aan foodtrucks is het mogelijk vrijwel ieder gerecht te serveren uit een leuke foodtruck, en dat zorgt ervoor dat jouw bedrijfsfestival gegarandeerd een lekker feestje wordt!

Foodtrucks zijn hip, origineel, creatief, uniek en verrassend. Naast smaakvol eten zorgt een foodtruck voor een beleving en sfeer op jouw event. Geen saaie catering, maar een toffe truck vanuit waar de lekkerste gerechten en drankjes geserveerd worden!

ToetToetFood denkt aan alles

Door de vele jaren ervaring kunnen wij onszelf experts noemen in het coördineren tussen onze mobiele keukens en de opdrachtgevers. Je hoeft zelf geen verschillende trucks uit te vragen, wij doen dat voor je! Heb je geen zin om naast de foodtrucks ook de drankcatering, tafels, stoelen, prullenbakken, aankleding, etc. te regelen? Ook dat doet ToetToetFood voor jou! Wij regelen het van A tot Z en dat alles in één factuur. Zie jij een samenwerking met ons zitten? Dan is er eigenlijk maar één klein dingetje waarop gelet moet worden, namelijk het minimale bedrag. In het laagseizoen betreft dit minimale bedrag €1.000,- en/of minimaal 50 gasten en in het hoogseizoen betreft dit minimale bedrag €1.250,- (bedragen zijn exclusief btw). Wil je meer weten over de kosten kijk dan op onze prijzen pagina.

Wanneer je met ons samenwerkt hoef je zelf niets te regelen en heb je één contactpersoon. Wij nemen alle zorgen voor je uit handen!

Ben jij benieuwd naar meer inspiratie? Bekijk dan de sfeerbeelden en maak kennis met de mogelijkheden die we te bieden hebben!

De voordelen van een samenwerking    

-    ToetToetFood beschikt over een ruime ervaring in het organiseren van (bedrijfs-)feesten; Bekijk hier een aantal referenties
-    Ook weten wij door de vele ervaring als geen ander hoe een feestje goed gevierd kan worden. We denken met deze kennis graag met je mee en geven je persoonlijk advies over jouw feest;
-    Tijdens de samenwerking communiceer je met één projectmanager voor de coördinatie en vragen;
-    Deze projectmanager voorziet jou van één overzichtelijke offerte en factuur;
-    Doordat foodtrucks mobiel zijn en ze bestaan in alle soorten en maten, kunnen wij van iedere locatie (magazijn, fabriekshal of parkeerplaats) een leuk evenemententerrein maken;
-    Wij beschikken over het grootste aanbod foodtrucks van Nederland;
-    Wij zijn goed op de hoogte van de gerechten en mogelijkheden van de foodtrucks;
-    Wij kunnen naast het eten ook meubilair, aankledingde drankcatering en/of stretchtenten voor jouw evenement verzorgen.

Kortom, wij ontzorgen je graag en we zorgen ervoor dat jouw gasten niets tekort komen. Naast het meedenken over de heerlijke gerechten, helpen we ook graag mee met de aankleding en randprogrammering van je evenement! Je hoeft je geen zorgen meer te maken, het wordt een groot succes!

Wij denken mee!
Klinkt al dit lekkers als muziek in de oren? Laat ons dan weten met welk feest wij jou kunnen helpen! Van de lekkerste inspiratie op het gebied van gerechten tot de perfecte uitstraling die aansluit bij het thema, van bier en wijn tot cocktails en gin & tonics, er is zoveel mogelijk!

Wil je meer (w)eten of heb je leuke ideeën? Neem dan vooral contact met ons op! Wij hebben al vele feesten mogen organiseren. Ben je benieuwd hoe het eraan toe ging bij andere bedrijven? Neem dan hier eens een kijkje! 

Win-win!
En als laatste, wist je dat je als werkgever gebruik kunt maken van de werkkostenregeling (WKR)? Deze regeling vervangt alle verschillende regels en wetten rondom de vergoedingen en verstrekkingen aan werknemers. Ook bedrijfsfeesten worden onder deze regeling gerekend en dat betekent: voordeel! De organisatie van een bedrijfsfeest pakt zo namelijk voordelig uit, wanneer je het feest op jouw eigen bedrijfslocatie organiseert, worden de uitgaven niet gezien als loon!