Boek de beste Foodtruck in Friesland voor jouw evenement

De beste Foodtruck catering in Friesland voor elke gelegenheidBen jij op zoek naar foodtrucks in de buurt van Friesland? Dan ben je bij ons, ToetToetFood op het juiste adres. Foodtrucks zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral in Nederland. Ze bieden een unieke ervaring voor evenementen, festivals, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden waar mensen eten en drinken. In Friesland zijn er verschillende foodtrucks te vinden, van kleine wagens tot grote wagens die een gevarieerd menukaart bieden. FlowYo the Yoghurtbar

 tot grote wagens zoalsFoodbrothers. Deze wagens kunnen gespecialiseerd zijn in één soort gerecht of een gevarieerde menukaart aanbieden. 


Als je op zoek bent naar een foodtruck in Drenthe, dan kun je bij ToetToetFood kiezen uit een breed aanbod aan gerechten en smaken. Daarom hebben we een netwerk van ervaren foodtruck eigenaren samengesteld die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten keukens en gerechten. Of je nu op zoek bent naar Amerikaanse of Turkse gerechten, of voorkeur geeft aan soep, friet of een lekker drankje, wij hebben de juiste foodtrucks voor jouw specifieke behoeften. 

Foodtruck catering in Friesland voor elke gelegenheid

Bij ToetToetFood in Friesland gaan we verder dan alleen het aanbieden van eten. Naast onze heerlijke gerechten kunnen wij ook zorgen voor meubilair, drankcatering en een tent. Zo kunnen wij jou volledig ontzorgen en zorgen voor een complete en onvergetelijke ervaring. Ons team staat klaar om je te adviseren en samen met jou een plan op te stellen dat past bij jouw wensen en budget. 


Of je nu een winterse BBQ of een elegante bruiloft plant, ToetToetFood is de perfecte partner voor jouw cateringbehoeften. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jouw evenement tot een succes kunnen maken. 

Onze foodtrucks komen onder andere uit: 

Harlingen-              Provinciehoofdstad,

Sneek-                     Staat bekend om zijn watersport,

Sloten-                     De stad is in trek bij watersporters en dagjestoeristen,

Leeuwarden-         Staat bekend om zijn historische stadscentrum, 

Hindeloopen-        Staat bekend als een van de steden van de Elfstedentocht. 


Hoe kan ik een foodtruck huren?

Enthousiast geworden over een foodtruck op je bedrijfsfeest in Friesland? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. ToetToetFood is specialist in je bedrijfsfeest van a tot en met z te regelen. Wil je meer informatie over onze diensten of heb je vragen over het boeken van een foodtruck voor jouw bedrijfsfeest in Friesland? Bel dan naar 010 - 2614199 en wij helpen je graag verder. 

Voordelen van boeken via ToetToetFood 

1. Veel kennis van de prijs-kwaliteit verhouding van de foodtrucks

2. Ruime ervaring in het organiseren van (bedrijfs-)feesten

3. Interne én externe kwaliteitscontrole op basis van jarenlange ervaring en expertise (alleen gepassioneerde ondernemers, geen grote ketens)

4. Expert in het adviseren van de juiste gerechten voor een specifieke doelgroep

5. Advies over het juiste aantal gerechten voor jouw event. Hierdoor wordt er niet teveel betaald en geen voedsel verspild

6. Meer dan alleen foodtrucks. Bij wens voorzien we je ook van drankcatering, meubilair, aankleding en personeel

7. Eén projectmanager voor alle coördinatie en vragen, ook als je van meerdere foodtrucks en/of diensten gebruik maakt

8. Eén overzichtelijke offerte en factuur

9. Bij calamiteiten kunnen we vaak nog een alternatief regelen