Blog

Never enough words to describe our love for food(trucks)

Viva La Mexico - De vijf leukste Mexicaanse foodtrucks!

31-08-2020Esmay

Wie houdt er niet van? Een goed gevulde taco of een heerlijke portie nachos. Ben je op zoek naar een foodtruck voor jouw feest/evenement met een Mexicaans thema of ben je gewoon fan van Mexicaans eten? Ook daarvoor kan je bij ToetToetFood terecht! Hieronder 5 trucks die Mexicaans eten serveren op een rijtje.


Bikbike

Bikbike serveert streetfood met echte Mexicaanse smaken. Alle gerechten zijn huisgemaakt volgens eigen receptuur. Ook worden de gerechten gemaakt zonder onnodige smaakversterkers en wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en biologische producten. Je kan bij Bikbike terecht voor de beste chicken mole

taco’s en Mexican bowls. Ze serveren de overheerlijke gerechten uit de Bikbike, een oranje retro Volkswagen of een Italiaanse driewieler. Klinkt goed toch?


Taco's Los Amigos

Taco’s los Amigos serveert de heerlijkste taco’s, burrito’s, nachos en de lekkerste broodjes. De taco’s worden niet geserveerd in een harde tacoschell met gehakt, kaas en sla, maar zoals het hoort in een vers gebakken maistortilla gevuld met heerlijke biefstuk, kip, varkensvlees of chorizo. Natuurlijk zijn deze taco’s ook vegetarisch verkrijgbaar, dan zijn ze gevuld met cactus en witte kaas.


Viva La Mexico

Wil je een echte eyecatcher op jouw feest/evenement? Dan ben je bij Viva la Mexico aan het juiste adres. Zij komen namelijk met een kleurrijke foodtruck en een sombrero van maar liefst 2 meter 20. Zij serveren nacho’s deluxe met de lekkerste huisgemaakte guacamole. De nacho’s worden voor je neus klaargemaakt, dus liever geen olijven maar extra jalapeños? Zeg het maar! Zij serveren naast nacho’s ook quesadillas.


Quesadillas No. 1

De naam zegt het eigenlijk al, deze foodtruck serveert de beste quesadillas. Quesadillas zijn gevulde tortillas waarin het hoofdingrediënt kaas is. De quesadillas kunnen gevuld worden met champignons, paprika, zoete aardappel, chorizo, ham, bonen en mais. Daarbij wordt ook nog een heerlijke Mexicaanse saus geserveerd, waar guacamole er één van is. Zij komen langs met een blauwe foodtruck gevuld met piñatas, cactussen en een banjo! Kortom, hoe Mexicaans wil je het hebben?


Las Hapas

Deze foodtruck is geheel in Mexicaanse stijl, met de vrolijke kleuren op de foodtruck is dit een leuke toevoeging aan jouw feest of evenement. Het assortiment bestaat uit diverse ambachtelijke gerechten uit de Mexicaanse keuken, denk hierbij aan nacho’s en taco’s. Alles wordt ter plekke vers bereidt. Maar mocht je toch liever iets anders willen hebben? Ze denken graag met je mee om een passend menu samen te stellen!


Heb je er al trek van gekregen? Boek dan snel één van bovenstaande foodtrucks via onze website of bel naar 010-2614199.


Het ga je Toet!


ToetToetFood


Go follow us!

Delen