Never enough words to describe our love for food(trucks)

Viva La Mexico - De vijf leukste Mexicaanse foodtrucks!

31-08-2020Esmay

Wie houdt er niet van? Een goed gevulde taco of een heerlijke portie nachos. Ben je op zoek naar een foodtruck voor jouw feest/evenement met een Mexicaans thema of ben je gewoon fan van Mexicaans eten? Ook daarvoor kan je bij ToetToetFood terecht! Hieronder 5 trucks die Mexicaans eten serveren op een rijtje.


Taco's Los Amigos

Taco’s los Amigos serveert de heerlijkste taco’s, burrito’s, nachos en de lekkerste broodjes. De taco’s worden niet geserveerd in een harde tacoschell met gehakt, kaas en sla, maar zoals het hoort in een vers gebakken maistortilla gevuld met heerlijke biefstuk, kip, varkensvlees of chorizo. Natuurlijk zijn deze taco’s ook vegetarisch verkrijgbaar, dan zijn ze gevuld met cactus en witte kaas.


Viva La Mexico

Wil je een echte eyecatcher op jouw feest/evenement? Dan ben je bij Viva la Mexico aan het juiste adres. Zij komen namelijk met een kleurrijke foodtruck en een sombrero van maar liefst 2 meter 20. Zij serveren nacho’s deluxe met de lekkerste huisgemaakte guacamole. De nacho’s worden voor je neus klaargemaakt, dus liever geen olijven maar extra jalapeños? Zeg het maar! Zij serveren naast nacho’s ook quesadillas.


Dos Chicas

Serveert sinds 2013 de lekkerste Tex Mex gerechten. Bescheiden gerechten bomvol smaak! "Simple food, Big flavors" is ons motto! Bereid zonder poespas, met liefde en vooral veel plezier. Onze 'staple' gerechten zoals, burritos, nachos, quesadillas, enchiladas, tacos en tostadas worden geserveerd met homemade guacamole, salsa, pico de gallo en “crema fresca”. De mais tortillas, de basis van alle gerechten, zijn “homemade” met zorg en liefde bereid.


Caliente

Foodtruck Caliente serveert Latijns-Amerikaanse gerechten vanuit onze Old-timer Mercedes Foodtruck. Met de jarenlange werkervaring die is opgedaan in de Latijns-Amerikaanse landen zelf, proef je de passie en kennis die in onze bereidingen zit. Foodtruck Caliente maken volledig authentieke gerechten en werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Deze lekkernijen worden op de barbecue bereid en ter plaatse vers geserveerd vanuit de truck. Buiten dat is de het showelement voor foodtruck Caliente heel belangrijk. Muziek in combinatie met fijn eten en een overdosis aan energie.


Willy Nacho

Nacho’s: een heerlijke snack tussendoor of een lekker hapje vooraf. Genieten van een schaaltje nacho’s in de zon vanuit een hangmat! De nacho’s van Willy bestaan uit een goed gevuld bakje met tortillachips, verse tomatensalsa en geraspte kaas. Houd je van pittig en/of van vlees? Dan heeft Willy de lekkere Mexican Taste. Tortillachips, tomatensalsa, gehakt, jalapeños, kaas en zure room! Even gegratineerd in de oven en als laatste zure room er boven op. Gezellig om samen van te smullen! Of je houdt natuurlijk lekker een bakje voor jezelf 😉


Heb je er al trek van gekregen? Boek dan snel één van bovenstaande foodtrucks via onze website of bel naar 010-2614199.


Het ga je Toet!


ToetToetFood