Geef je collega's een dinnerbox cadeau voor thuis

Hét originele, coronaproof alternatief voor het bedrijfsfeestDit jaar zijn er helaas geen borrels en etentjes zoals normaal gesproken. Met een grote groep dineren in een restaurant of een vrijdagmiddagborrel is dit jaar waarschijnlijk niet mogelijk door waar we nu mee te maken hebben. Met een dinnerbox brengen we deze restaurantervaring bij jou thuis. Zo voelt het toch als een lekker avondje uit eten, maar dan in je eigen huis en keuken. 


Het ontstaan van Insidethedinnerbox


In de huidige omstandigheden zagen wij dat veel bedrijven op zoek zijn naar een alternatief om hun medewerkers te bedanken en te motiveren op een coronaproof manier. Wij kunnen het natuurlijk niet laten we dit jaar niet meer samen met collega's kunnen genieten van een lekker hapje eten en drinken. Tijd om outside the box te denken! Outside?! Nee, we zitten allemaal 'inside'! Daar ontstond de Insidethedinnerbox. Wie wist dat thuis blijven zo lekker kon zijn?!

We maken van ieder bijzonder moment een unieke beleving, maar dan op afstand!

Dit jaar dus 'thuis uit eten': genieten van de lekkerste gerechten bereid door een restaurant in een dinnerbox. Dit doe je samen met je partner, een vriend of vriendin. De dinnerbox is altijd voor minimaal 2 personen. De voorbereidingen zijn al gedaan in de keuken van een restaurant. De finishing touch doe je zelf in je eigen keuken. Op deze manier is de mealbox dus laagdrempelig en leuk voor iedereen om mee aan de slag te gaan. Naast de gerechten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bijzondere cocktail mee te leveren om de smaakbeleving helemaal af te maken. Zo wordt de thuis diner experience nog meer bijzonder!


Hoe werkt de dinnerbox?


Om het zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen, wordt er bij iedere gang een heldere omschrijving geleverd die stap voor stap uitlegt hoe je gerechten moet bereiden. Het is ook mogelijk om daarnaast online instructies erbij te leveren, zo kunnen je collega's aan de hand van filmpjes mee koken. Dit kan gedaan worden door de chefkok van het restaurant, maar het is ook mogelijk om dit pakket nog net iets extra te personaliseren met instructievideo's van een afgevaardigde van het bedrijf. Zo krijgt de mealbox een net nog iets persoonlijker tintje! Heb je zelf nog een leuk idee om de Insidethedinnerbox te personaliseren? Laat het ons dan vooral weten! Om alles op maat te maken naar de wensen van jouw bedrijf, zullen we in het voortraject alles goed te bespreken. 

Nu er geen grote evenementen plaats kunnen vinden, kunnen wij een feestelijke drive thru organiseren, waarin de dinnerboxen uitgedeeld worden aan jouw collega's of andere zakelijke partners. 

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op onze webshop of neem contact met ons op!