Foodtruck inhuren tijdens coronavirus

Huur een foodtruck voor op het werkCoronacrisis of niet: 40 procent werkenden gaat nog 'gewoon' naar het werk (bron: nos.nl)

Waar veel bedrijven last ondervinden van het corona virus zijn er ook veel ondernemingen die momenteel juist veel succes hebben.Van medewerkers wordt nu juist wat extra gevraagd. Nu is de tijd om ze extra te bedanken!

Wil je als werkgever in deze bijzonder tijden iets terug doen voor je collega's dan kan ToetToetFood met foodtrucks een snack of maaltijd serveren.
Dit doen we uiteraard volgens de richtlijnen van de RIVM.

Voor diverse opdrachtgevers verzorgt ToetToetFood momenteel catering op locatie. Dit doen we op een iets andere manier dan normaal door de huidige maatregelen mee te nemen tijdens het plannen van jouw event. Door kleine aanpassingen te doen aan de manier van uitserveren, goede planning en interne richtlijnen voor zowel de opdrachtgever als de foodtrucks is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een drive/walk thru of simpelweg het trakteren van heerlijkheden. Er is van alles mogelijk.

Foodtruck catering op 1,5 meter

Foodtrucks zijn uitermate geschikt om tijdens het coronavirus een extraatje te geven aan je collega's. Tijdens het serveren van de zaligheden wordt er nauwlettend aan de regels gehouden. Er kan gemakkelijk gelet worden op de 1,5 meter regels door bijvoorbeeld afzetlint bij het afhalen en een tijdsplan zodat niet iedereen tegelijkertijd komt. Zo kan een heerlijke maaltijd of lekkere snack extra motivatie bieden op een lange werkdag. De Foodtrucks zijn er in alle soorten en maten en nemen hoeven dus niks van ruimte in beslag te nemen.

Trakteren

De catering op locatie wordt ook steeds vaker gedaan door het trakteren van verschillende gerechten en/of snacks. Wij voorzien de gewenste lekkernijen die vervolgens geleverd kunnen worden op locatie. Deze kunnen dan door de werknemers gepakt worden vanaf een stand of uitgedeeld worden door het gehele bedrijf. Op deze manier hoeft er minimaal rekening gehouden te worden met afstand en wordt iedereen alsnog extra verwent.

Drive thru

Tijdens de corona is dit een echt fenomeen geworden. Een drive thru is een soort ophaal service waarbij je de auto niet hoeft te verlaten. Door middel van leuke aankleding, gezellige muziek en vriendelijke gezichten kan je er toch een feestje van maken. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen van een sappige hotdog met een sapje en daarna een dansje in de auto met je collega’s een deurtje verder. Op deze manier kan er voldoende afstand gehouden worden, wordt onnodig contact vermeden en kun je toch iets gezelligs organiseren voor je werknemers.  

Er is nog veel meer mogelijk! Benieuwd hoe ToetToetFood je kan helpen tijdens het coronavirus? Kijk onderstaand een aantal mogelijkheden of neem contact met ons op.

Laat je inspireren

Smoothies foodtruck: Geef een gezond signaal een deel smoothies uit en motiveer werknemers om gezond te leven
Koffie TukTuk: Start de dag met een barista die koffie serveert uit een piaggio
IJS foodtruck: Wat is er nou lekkerder dan een ijsje in de zomer
Stroopwafel / poffertjes foodtruck: Werk je met veel culturen en of internationale collega's? Trakteer op een oer-Hollandse snack
Friet foodtruck: De favoriet van alle medewerkers

Heb je meer budget?

Gourmetburger: Een kwaliteitsburger op bv een brioche broodje 
Curry met rijst: Zorg voor een voedzame maaltijd voor een goed gevulde maag
Wok: Vlees, vis en vega: Ideaal voor alle smaken en wensen

Wat kost een foodtruck

Foodtruck kun je in alle maten en soorten krijgen en net als restaurants is er een groot verschil in prijs en kwaliteit.
ToetToetFood werkt met foodtrucks die dag dagelijks bezig zijn met hun bedrijf en dus niet de foodtrucks als "hobby er naast doen".
De foodtrucks die we inzetten zijn intern getoetst en door onze jarenlange ervaring noemen we onszelf inmiddels expert.

Zoek je een foodtruck om je collega's te laten serveren tijdens het coronavirus dan moet je je eerst afvragen wat je wilt serveren:

  1. Een kleine snack (100 gram) bijvoorbeeld crepe, poffertjes, verse friet of kleine wrap
  2. Een grote snack (200 gram) bijvoorbeeld gourmetburger, broodje pulled pork of pasta
  3. Een volwaardige maaltijd (300 gram) bijvoorbeeld gourmetburger met friet of saté van de bbq met nasi

Prijs voor een kleine snack ligt tussen de €3,50,- en €5,-
Prijs voor een grote snack ligt tussen de €6,- en  €9,-
Prijs voor een volwaardige maaltijd ligt tussen de €12,50,- €20,-

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

--

Provast heeft een foodtruck ingehuurd om bouwvakkers te bedanken tijdens het coronavirus. Door een extra grote balie te plaatsen voor de truck, 1.5 meter afstand aangeven op de grond en werken met shifts kunnen we voldoen aan de eisen van RIVM.