Foodtruck De Barabus
Meest gekozen
Aziatisch Surinaams Halal Indonesische maaltijden Broodjes Saté Het verhaal achter Foodtruck Barabus:
Eten in Suriname is samenzijn, een hoop plezier en daarbij ook nog eens heel lekker. Mijn oma verkocht vroeger op straat al eten en op basis van haar, mijn moeder en mijn recepten maken we nu nog steeds het lekkerste streetfood klaar maar op een moderne manier met minder zout, olie en vet. Ons streetfood is laagdrempelig eten waar voor iedereen iets lekkers tussen zit.
Onze gerechten kunnen eventueel pittig worden afgemaakt voor de liefhebbers met huisgemaakte sambal.
Foodtruck de Barabus inhuren is buiten natuurlijk heerlijk eten ook een hoop gezelligheid en kleur op uw feest of evenement. Een echte sfeermaker dus!
We hebben 2 Foodtrucks, die ook nog schaalbaar zijn voor grotere evenementen met bijvoorbeeld een uitgifte balie voor de truck, waardoor we kleine en grote evenementen kunnen verzorgen.
Gerechten die wij vanuit onze Barabus serveren zijn onder andere :
Gevulde Bara Kip Kerrie of Vegan Tofu/Tempé
Surinaamse Roti met kip of Vegan
Saoto Ajam,
Kipsaté
spekkoek
rijst en bami gerechten. Ons eten is ook halal.
Aan professionaliteit ontbreekt het niet bij de Barabus, ik heb een gedegen Horeca opleiding genoten en veel ervaring in verschillende restaurants opgedaan van eetcafé tot sterrenzaak, dus we werken ook op een professionele manier via de HACCP code.
Meest gekozen

Biologisch

Halal

Vega

Allergenenlijst

Gerechten
Bara Chicken Masala
Surinaamse Roti
Veganistische gerechten
Surinaamse Bami Kip Java
Surinaamse Bami Garnalen
broodje sate
Maak kennis met de eigenaar
Louise
Louise is geboren in Suriname waar lekker eten een belangrijk onderdeel is van het dagelijks leven, haar oma verkocht in Suriname ook al eten op de plantages. In Nederland is ze de Horeca opleiding gaan volgen en gaan werken in traditionele restaurants van eetcafé tot sterrenzaak waar ze haar huidige man Haiko ook ontmoette. Nu 25 jaar later zijn we samen eigenaar van 2 foodtrucks en Eethuis Tante Loes waar we op een moderne manier Surinaams-Javaans eten maken gebaseerd op de familierecepten van Louise maar aangepast aan de huidige tijd met minder vet, olie en zout.