Biologisch
Halal
Vega
Allergenenlijst
Gerechten
Avocado Burger met Guacamole en uien ringen
Beef Burger (halal) met Sweet Pickled Relish en Beef Pastrami
Maak kennis met de eigenaar
Lars en Frank, eigenaren van Smokeybar Bbq
Frank (54) en zoon Lars (27) zijn beide ondernemers en hebben als gezamenlijke hobby BBQ'en en old school campers bouwen/verhuren (Mercedes 508). Vanuit onze hobby is Smokeybar ontstaat waarbij wij het BBQ'en op hoog niveau combineren met het menselijk contact. Mensen entertainen en tegelijk prachtige vleesgerechten maken is iets waarvan wij ontzettend enthousiast worden. Weten wat je eet en waar het vandaan komt is belangrijker dan de kwantiteit. Gras gevoerde koeien uit Zuid Amerika of Iberico varkens dit op de berg in Spanje eikeltjes eten, het verhaal achter het vlees maakt de smaak. Wij kiezen om enkel hoogwaardig vlees te eten in beperkte maten. Veel vlees is namelijk niet gezond en door de bewuste keus te maken dat kwaliteit boven kwantiteit staat zijn wij ook bereid meer liefde in het bereiden te steken. En dit proef jij terug in ons vlees.