Rodenburgers

Offerte aanvragen

Maak kennis met de eigenaar

karsten Rodenburg

Karsten, eigenaar van Rodenburgers

Hoe is jullie passie voor pizza ontstaan?“Karsten heeft een opleiding tot kok gevolgd en heeft bij verschillende (ster)restaurants gewerkt. In 2016 werd hij freelancer en via een vriend die een piaggo foodtruck had, kwam hij op het idee om ook pizza’s te gaan verkopen vanaf een foodtruck. Hij vroeg mij of ik mee wilde doen. Ik had toen een detacheringsbureau voor freelance koks maar door corona liep dat terug. We hebben samen de opleiding gevolgd. Omdat we als broers vaak ‘De Rodenburgers’ worden genoemd, zijn we met die naam aan de slag gegaan. Maar we bakken natuurlijk geen burgers maar pizza. Meestal doet Karsten dat en ben ik aan de ‘voorkant’ van het bedrijf bezig.we hebben elke dag één speciale pizza met bijzondere of seizoenproducten. Zoals een aspergepizza met burrata, truffel, pancetta, ei en witte en groene asperges.

Bekijk ook