Foodtruck met oliebollen en warme choco huren

Huur een foodtruck met oliebollenDecember is dé feestmaand van het jaar en dat wordt dan ook gevierd! Champagne, heerlijk eten, cadeautjes en natuurlijk oliebollen om het nieuwe jaar in te gaan. Nu kun je in de rij gaan staan bij de oliebollenkraam, maar hoe leuk is het om deze heerlijke deegbal uit een fantastische foodtruck te laten serveren? Een foodtruck met oliebollen brengt sfeer met zich mee, is een eyecatcher, geweldige aankleding en het is ook nog eens heel erg leuk en uniek! ToetToetFood biedt vrijwel alle mogelijke gerechten en drankjes aan vanuit een mobiele keuken en zo ook de welbekende oliebollen! 

De oliebollen worden niet vers bereid op locatie, maar dagvers meegebracht. Zowel in Nederland als België zijn er nog weinig trucks met een aanbod van oliebollen, vandaar dat wij het graag voor jou regelen! 

Wanneer je graag een foodtruck zou willen met oliebollen, dan moet je rekening houden met een minimale omzetgarantie van €1000,- exclusief BTW. Bij dit bedrag zit de huur van de truck, het personeel en de gerechten en/of dranken inbegrepen. 

Wil jij je gasten verrassen met andere winterse foodtrucks? Kijk dan hier voor meer inspiratie!


Wij bieden drie pakketten aan: 

Pakket Medium (100 personen) vanaf €5,25 p.p.

>1 X OLIEBOL ZONDER ROZIJNEN
>1 X WARME CHOCO MET SLAGROOM 

Pakket Large (150 personen) vanaf €4,25 p.p.

>1 X OLIEBOL ZONDER ROZIJNEN
>1 X WARME CHOCO MET SLAGROOM

Pakket X-Large (200 personen) vanaf €4 p.p.

>1 X OLIEBOL ZONDER ROZIJNEN
>1 X WARME CHOCO MET SLAGROOM


Er komen ook een aantal vaste kosten bij kijken:

  • De huur van de foodtruck: €275,- excl. 21% BTW.
  • Voor binnen locaties hebben we een losse verrijdbare bar: €150,- excl. 21% BTW.
  • Personeelskosten op basis van 1,5 uur service + 1 uur op- en 1/2 uur afbouw: €150,- excl. 21% BTW.
  • Transportkosten: €0,50 excl. 21% BTW per gereden kilometer. 


Opties: 

Het is ook mogelijk om Glühwein te serveren voor €2,25 excl. 21% BTW p.p. (minimale afname 50 van stuks). Of serveer een worstenbroodje als extra lekkernij (ook vegetarisch of halal mogelijk) voor €2,25 excl. 9% BTW p.p. (minimale afname van 50 stuks). 

Wij helpen je graag om de feestmaand van het jaar nog feestelijker (en lekkerder) te maken met een heerlijke oliebol en een bijpassend drankje. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! We helpen je graag verder, ook buiten de feestmaand van het jaar! De foodtruck met oliebollen kun je ook combineren met andere foodtrucksMeer weten? 010-2614199 of stuur een mail naar [email protected]