Festival bruiloft

Een bruiloft in festival sferen met foodtrucksFoodtrucks op jouw bruiloft: Festival bruiloft!
Zie je het al voor je? Dit wordt jullie dag. De locatie is geregeld, de outfits liggen klaar, de gastenlijst is gemaakt: jullie zijn er klaar voor. De dag begint, een mooie dag, de zon die jullie huid kietelt en een zacht briesje die door jullie haren waait. In een met bloemen versierde bakfiets fietsen jullie richting de romantische boomgaard waar jullie elkaar het ja-woord gaan geven en waar uiteindelijk een groot feest zal plaatsvinden. Jullie gaan een onvergetelijke dag tegemoet en met gekleurde lichtjes in de bomen en kleden op het gras, is de locatie klaar voor een feestje. Na het ja-woord is het tijd om de glimmende schoenen te verwisselende voor de dansbare teenslippers, maar wacht. Het is bijna tijd om te dansen, maar eerst natuurlijk een lekker hapje! Net voordat het feest losbarst openen de foodtrucks, geheel passend bij het festivalthema, hun luifels om jullie gasten de lekkerste gerechten te serveren.

Voelen jullie die sfeer? Het onbezorgde van jullie perfecte dag? Wij helpen jullie graag om deze speciale dag perfect te maken. Bij een trouwdag hoort natuurlijk smaakvol eten en dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Wij denken aan alles!
Wij willen jullie ontzorgen en nemen dus met alle liefde en plezier zoveel mogelijk zorgen uit jullie handen. Wij regelen voor jullie de foodtruck, dat is voor ons dagelijkse kost. Willen jullie meerdere trucks? Dan regelen wij de foodtrucks en verzorgen één factuur. Geen gedoe met verschillende facturen en bedrijven. Naast het ontzorgen brengt het boeken van jullie festival bruiloft via ToetToetFood nog meer voordelen met zich mee: 

-        Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het organiseren van festival bruiloften;
-        Wij beschikken over goede kennis van het aanbod gerechten geserveerd vanuit de foodtrucks
-        Wij zijn goed in het geven van persoonlijk advies over jullie feest, wij weten met alle ervaring op zak namelijk als geen ander hoe een feest goed gevierd kan worden;
-        In onze samenwerking hebben jullie één contactpersoon voor de coördinatie en vragen;
-        Naar wens kunnen wij naast het lekkers ook drank en decoratie verzorgen, allemaal onder één dak (en één factuur);
-        Wij voorzien je van één overzichtelijke offerte en factuur.

Naast deze voordelen denken wij ook graag mee over jouw (bruiloft)decoratie om het diner of het evenement nog sfeervoller én fotogenieker te maken.

En de kosten dan?
Een van de meest gestelde vragen die wij ontvangen wanneer er een bruiloft aanvraag binnenkomt is: ‘Wat zijn de kosten van de huur van een foodtruck?’. Voor ons is iedere aanvraag uniek, maar om geen verkeerde verwachtingen te scheppen leggen we het graag kort voor jullie uit.

Een festival bruiloft vindt meestal plaats in de lente/zomer en met alle bijkomende muziek- en foodtruck festivals is dit de drukste periode van het jaar voor de foodtrucks. Doordat de vraag naar de foodtrucks hoog is kiezen de foodtruck eigenaren eerder voor een meerdaags festival dan voor een eendaagse bruiloft. Maar, er is natuurlijk veel mogelijk!

Om de prijs van een foodtruck te kunnen bepalen, wordt er gekeken naar een aantal factoren:

-        Het aantal gasten;
-        Het soort gerechten;
-        De huur foodtruck (verschilt per truck);
-        De kilometervergoeding;
-        De personeelskosten.

In het drukste seizoen, het hoogseizoen, starten de prijzen van het huren van een truck bij €1000,- exclusief btw. Dit bedrag is dan inclusief gerechten en drie uur service op locatie. Dit bedrag betekent niet dat de gerechten voldoen aan een volwaardige maaltijd en soms hebben populaire foodtrucks een hogere minimale omzetgarantie. Dit bedrag kan dan oplopen tot €2200,-.

Willen jullie de foodtrucks de gehele dag op locatie, omdat de foodtrucks ook een onderdeel uit kunnen maken van de aankleding? Dat kan, maar dan moeten jullie wel rekening houden met extra kosten. Het personeel moet dan namelijk ook extra lang op de locatie aanwezig zijn. Wij zijn ons bewust dat het om veel geld gaat en voor dit geld kan er ook een restaurant naar jullie locatie komen. Echter, de gerechten van de foodtrucks zijn van vergelijkbare kwaliteit en er komt een stukje sfeer en beleving bij kijken. Doordat de kwaliteit vergelijkbaar is, is ook de prijs vergelijkbaar en met deze reden kunnen wij bruidsparen met een budget lager dan €1000,- helaas niet helpen. 

Wij zijn benieuwd!
Hebben jullie al leuke bruiloftsplannen of zijn jullie opzoek naar inspiratie om jullie bruiloft nog specialer te maken? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met jullie mee! We zijn gespecialiseerd in de smakelijke gerechten, maar we denken ook graag mee over de aankleding, de sfeer die de truck met zich meebrengt, de aankleding, bloemen en dergelijke. Voor een duidelijker beeld hebben we een flyer gemaakt speciaal voor festival bruiloften, stuur ons een mailtje en je ontvangt ‘m snel!