Drive-thru bedrijfsfeest

Hét alternatief voor de zomerborrelJuni & september zijn traditioneel de maanden waarin veel bedrijven een zomerfeest organiseren voor hun medewerkers (en familie). Helaas is het komend jaar niet mogelijk om een grootschalig event te organiseren. Uiteraard vinden we dat jammer en missen wij, en onze kleine zelfstandige foodtruck ondernemers, de gasten die we met lekkere gerechten en drankjes willen verwennen.

Om je collega's toch te bedanken en de zomerborrel toch door te laten gaan hebben we samen met onze foodtruck eigenaren iets leuks bedacht:

Drive-thru bedrijfsfeest: de lekkerste streetfood gerechten in je eigen achtertuin, balkon of woonkamer!
In leuke en originele 'Doe het zelf pakketten". Je ontvangt alle elementen van de gerechten maar je moet zelf aan de slag om het af te maken.


Een greep uit het assortiment:

 1. BBQ pakket
 2. Pizza
 3. Hotdog
 4. Verse bio frieten met truffelmayo
 5. Hamburger
 6. Saté
 7. Surinaamse bara
 8. Empanadas
 9. Curry Box
 10. Mexicaanse Tacos
  etc

Voortraject:

In overleg met het bedrijf bepalen we de wensen en eisen van jullie:
-Assortiment van de gerechten
-Zijn er diëten en of geloofsovertuigingen
-Drive-thru Party of levering per medewerker
-Budget 
-Biedt je een standaardpakket aan (voor iedereen dezelfde gerechten) of laat je je collega's zelf de gerechten "bestellen"

Service:

Het je gekozen voor Takeaway? Dan maken we een drive in / drive thru op jullie eigen locatie. We toveren jullie parkeerterrein of loods om tot drive thru en laten je collega's met hun eigen vervoer door de drive thru rijden. Medewerkers van ToetToetFood zetten de boxen in de achterbak van een auto, op de bagagedrager van een fiets of in een shopper voor de mensen die lopend zijn. Allemaal corona proof en zonder gevaar van besmetting. 

Bij delivery werken we samen met een partner die de boxen langs brengt bij de collega's.

Optie: Bestellen van eigen gerechten

Uiteraard is het ook mogelijk dat je collega's hun eigen box kunnen samenstellen. Voor bedrijven met meer dan 300 medewerkers maken we een eigen bestelwebsite met eigen logo en huisstijl etc. Groepen tot 300 medewerkers krijgen een eigen bestelpagina maar die is neutraal opgemaakt. Je collega's krijgen een code en kunnen in de webwinkel voor het van te voren besproken bedrag hun festival gerechten bestellen.  Collega's die géén box hebben besteld krijgen een box met daarin een vast assortiment. 

Ook bij deze optie kunnen je kiezen uit Take away party of delivery.

Randvoorwaarden:

 • We gaan uit van minimaal 2 personen per huishouden (of een veelvoud van twee; 2, 4, 6 etc dit ivm verpakken)
 • Per gerecht is er een minimale afname van 50 items (ongeacht of deze ook worden gekozen door je collega's)
 • Festival Box wordt geleverd in een ToetToetFood doos, wil je een eigen bezorgdoos hebben dan is dit tegen meerprijs mogelijk
 • In overleg kunnen we ook voorzien in drank: Lokaal speciaalbier, mocktails en cocktails en wijn

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons via 010-2614199 of mail met [email protected]

Inspiratie: