Coronaproof alternatieven voor jouw event

Op een verantwoorde wijze toch iets vierenHelaas is covid ook in 2021 weer een hot topic bij bedrijven. Uiteraard vinden we dat jammer en missen wij, en onze kleine zelfstandige foodtruck ondernemers, de gasten die we met lekkere gerechten en drankjes willen verwennen.
Om je event toch door te laten gaan, hebben we samen met onze foodtruck eigenaren een aantal leuke concepten bedacht:

Kerstpakket drive-thru

December is traditioneel een drukke periode voor bedrijven, want de feestdagen brengen extra werk met zich mee en juist in deze periode wil je je collega's bedanken voor hun inzet. Een voorbeeld is het geven van een kerstpakket. Vaak in combinatie met een kerstborrel en een kleine snack. Met de huidige ontwikkelingen is de kans aanwezig dat het uitdelen van het kerstpakket wordt versoberd en er daarom geen uitgebreide borrels met je collega's plaats kunnen vinden. Als alternatief is er nu de kerstpakket drive-thru

ToetToetFood creëert een kerstsfeer in een magazijn, loods of parkeerterrein waar medewerkers met hun auto of fiets doorheen kunnen rijden. Het management van het bedrijf legt het kerstpakket in de achterbak van de medewerkers. Daarnaast voegen we beleving toe in de vorm van een kerststal met warme chocolademelk, broodje rookworst, erwtensoep en dames en heren die de gasten reuring verzorgen. Uiteraard wordt het geheel aangekleed met kerstbomen, santa claus en priklichten. 

Voorwaarden kerst drive thru

Een kerst drive thru is een pakket waarbij we jullie ondersteunen in sfeer en culinair. Kerstpakket en mensen die ondersteunen regelen jullie zelf.
We hebben een aantal voorwaarden:
-Minimaal 100 gasten.
-We verzorgen het hele pakket: Aankleding, eten en drankjes. We verzorgen niet alleen de aankleding of losse onderdelen. 
Voor eten en of drinken kun je een foodtruck inhuren. Doe je aanvraag dan via: https://toettoetfood.nl/boeken

Indicatie van de kosten

Wanneer je een kerst drive thru boekt bij ons dan is het goed om te weten wat je krijgt en wat we daar voor rekenen. 
Eten en drinken
->1 x broodje rookworst
->1 x Erwtensoep / pompoensoep
->1 x Warme choco / (alcoholvrije) Gluhwein

Aankleding + materialen
->1x foodtruck + aankleding
->3 x kerststal / koek en zopie kraam + aankleding
->Priklichten en olievaten met paal
->Kerstbomen
->Kerstaankleding divers
->Tenten

Personeel & Transport
->We gaan uit van standaard 3 uur service op locatie en 5 uur op en afbouw

Prijs per persoon vanaf €40,- per persoon

Benieuwd hoe wij een kerstpakket drive-thru voor jouw bedrijf kunnen organiseren? Neem dan contact met ons op. 

Wil je liever een knusse kerstborrel met foodtrucks? Klik dan hier voor meer informatie. 


Dinerbox

Dit jaar is kerst iets anders dan normaal. Met een grote groep dineren in een restaurant is waarschijnlijk niet mogelijk met de corona maatregelen waar we nu me te maken hebben. Met een dinerbox brengen we deze restaurantervaring bij jou thuis! Zo voelt het toch als een lekker avondje uiteten, maar dan in je eigen huis en keuken.

Deze kerst dus 'thuis uiteten': genieten van de lekkerste gerechten bereidt door een restaurant in een dinerbox. De voorbereidingen zijn al gedaan in de keuken van een restaurant, de finishing touch doe je zelf in je eigen keuken. Op deze manier is de dinerbox dus laagdrempelig en leuk voor iedereen om mee aan de slag te gaan. Naast de gerechten is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een bijzondere cocktail mee te leveren om de smaakbeleving helemaal af te maken. Zo wordt de thuis diner experience nog bijzonderder. 

Om het zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen, wordt er bij elke gang een heldere omschrijving geleverd die stap voor stap uitlegt hoe je gerechten moet bereiden. Het is ook mogelijk om daarnaast online instructies erbij te leveren, zo kan dus aan de hand van filmpjes mee koken. Dit kan worden gedaan door de chefkok van het restaurant, maar het is ook mogelijk om dit pakket nog net iets extra te personaliseren met instructievideo's door een afgevaardigde van het bedrijf. Zo krijgt de dinerbox een net nog iets persoonlijker tintje! 

Om alles op maat te maken naar de wensen van jouw bedrijf zullen we in het voortraject alles goed bespreken. Benieuwd naar de mogelijkheden kijk dan op shop.toettoetfood.nl

Voortraject:

In overleg met het bedrijf bepalen we de wensen en eisen van jullie:
-Assortiment van de gerechten in de dinerbox 
-Zijn er diëten en of geloofsovertuigingen waar rekening mee gehouden moet worden
-Drive-thru Party of levering per medewerker
-Budget voor dinerbox 
-Biedt je een standaardpakket aan (voor iedereen dezelfde gerechten) of laat je je collega's zelf de gerechten "bestellen"


Pakketen aan de medewerkers leveren

Het je gekozen voor Takeaway? Dan maken we een drive in / drive thru op jullie eigen locatie. We toveren jullie parkeerterrein of loods om tot drive thru en laten je collega's met hun eigen vervoer door de drive thru rijden. Medewerkers van ToetToetFood zetten de boxen in de achterbak van een auto, op de bagagedrager van een fiets of in een shopper voor de mensen die lopend zijn. Allemaal coronaproof en zonder gevaar van besmetting. 

Bij delivery werken we samen met een partner die de boxen langs brengt bij de collega's.

Randvoorwaarden van de dinerbox 

  • We gaan uit van minimaal 2 personen per huishouden (of een veelvoud van twee; 2, 4, 6 etc dit ivm verpakken)
  • Per gerecht is er een minimale afname van 50 items 
  • Dinerbox wordt geleverd in een ToetToetFood doos, wil je een eigen bezorgdoos hebben dan is dit tegen meerprijs mogelijk
  • In overleg kunnen we ook voorzien in drank: Lokaal speciaalbier, mocktails en cocktails en wijn

Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Bel ons via 010-2614199 of mail met [email protected]. Of doe een aanvraag via het aanvraagformulier

Inspiratie: