Never enough words to describe our love for food(trucks)

Festibar: drankcatering op je event!

20-07-2020Mieke
ToetToetFood helpt je graag met het organiseren van jouw (food)festival op eigen locatie! Een goede sfeer, lekker eten en heerlijke drankjes kunnen de ingrediënten zijn voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Bij dit onvergetelijke feest horen natuurlijk ook lekkere drankjes en geserveerd vanuit een echte festival bar. Genieten van mooie wijnen, lekkere speciaal biertjes of verse limonades? Dat kan, met Festibar! Samen met de festival bar regelt ToetToetFood de aankleding, meubilair en dus de catering voor jouw bedrijfsfeest.

Op locatie 
Van een parkeerplaats, loods of fabriekshal maakt ToetToetFood een echt festivalterrein en kun je jouw collega’s laten genieten van een goed geregeld bedrijfsfeest! 

Speciale dranken 
ToetToetFood serveert op maat voor jou! Denk jij bij jouw evenement aan A-merken frisdrank, bier en wijn of wil je liever lokale speciaalbieren en homemade lemonades? Er is van alles mogelijk! Natuurlijk worden er ook mooie wijnen geserveerd en om met z’n allen te kunnen proosten kan er ook gezorgd worden voor champagne! 

Professionele organisatie - ontzorgen!
ToetToetFood werkt met een team van experts die meehelpen om de leukste en origineelste invulling te creëren voor jouw evenement. Het team heeft ondertussen al enige ervaring opgedaan door het organiseren van honderden evenementen per jaar. Je hoeft je dus geen zorgen te maken!

Op maat
ToetToetFood heeft drie soorten festivals samengesteld waar je uit zou kunnen kiezen, maar we denken natuurlijk graag met je mee om jouw evenement te laten voldoen aan jouw wensen. Een unieke ervaring en nieuwe ideeën is iets waar ToetToetFood zeker voor open staat!

Werkkostenregeling - win-win! 
Per 1 januari 2015 is de Werkkostenregeling (WKR) ingegaan. Dit houdt in dat het sindsdien gestimuleerd wordt om bedrijfsevenementen op eigen terrein te regelen. Om dit te stimuleren blijven deze feesten op eigen terrein grotendeels onbelast, integendeel van bedrijfsuitjes buiten de deur. ToetToetFood (samen met Festibar) kan je hierbij helpen. Een feest op jouw locatie! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden met de Festibar? Neem dan een kijkje op de website https://www.festibar.nl/ of neem contact met ons op, we helpen je graag! Ben je opzoek naar passende aankleding? Ook daarbij kunnen we helpen, kijk hier voor meer info! 

Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je Toet!

ToetToetFood