Never enough words to describe our love for food(trucks)

Wij hebben de leukste mogelijkheden voor jouw bedrijfsfestival!

03-04-2023Roxy

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijfsfestival extra bijzonder te maken? Maak dan kennis met ToetToetFood. Wij werken samen met de meest unieke foodtrucks om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. 


ToetToetFood neemt alles uit jouw handen. Je hebt één contactpersoon die alles voor je regelt. Naast het boeken van de foodtrucks, kunnen we ook helpen met de aankleding voor het evenement, zoals meubilair, decoratie en een tent als overkapping. Zo transformeren we je parkeerplaats in een kleurrijk bedrijfsfestival. 


Wij bieden een breed scala aan verschillende soorten gerechten en keukens aan, waardoor er voor elk evenement wel iets lekkers te vinden is. De foodtrucks bieden niet alleen hele maaltijden aan, maar ook diverse hapjes en snacks. De gerechten worden bereid door ervaren koks die met passie en zorg voor de gasten koken.


Daarnaast houdt ToetToetFood rekening met dieetwensen en speciale verzoeken om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt. Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het inhuren van een foodtruck. De kosten omvatten de huur van de truck, de personeelskosten, het transport en de kosten van de gerechten. De kosten kunnen per foodtruck verschillen, dus houd hier rekening mee.


Wij bieden ook entertainment voor jong en oud aa, zoals DJ, een photobooth, een band uit een truck, een clown, spelletjes en springkussens en nog veel meer. Geef je wensen door en wij zorgen ervoor dat het plaatje geheel compleet is. 


Ben je benieuwd wat wij voor jouw zomerfestival kunnen beteken of heb je vragen? Neem dan contact op via onze website of bel naar 010 2614199. ToetToetFood gaat graag samen met jou aan de slag om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.


Het ga je Toet! 


ToetToetFood