Never enough words to describe our love for food(trucks)

Traktatie op kantoor

07-11-2022Roos


In 2022 kampen veel bedrijven met met grote personeelstekorten. Er stond een record aantal vacatures open en er worden verschillende branches getroffen. Des te belangrijker om te investeren in je huidige medewerkers. Het is belangrijk dat je medewerkers zich gehoord en gewaardeerd voelen en worden geënthousiasmeerd. Probeer als bedrijf betrokkenheid te creëren en samen successen te vieren zodat je werknemers met plezier naar werk komen. 


Zoals je misschien al wist is ToetToetFood een online platform waar 700 zelfstandige mobiele catering-ondernemers zich presenteren en te boeken zijn voor iedere gelegenheid. De kleurrijke ondernemers zijn veelal foodtruck-eigenaren met een passie voor een bepaalde keuken en/of gerecht. Een foodtruck huren is leuk en bijzonder, maar kan bij een groot bedrijf met veel personeel, snel hoog in de kosten oplopen. Om toch je waardering aan je medewerkers te tonen komt ToetToetFood met een oplossing: de traktatie op kantoor. 

Voor grote e-commerce-, transport- en bouwbedrijven verzorgen we in samenwerking met foodtrucks en andere partners traktaties op het werk. Met een traktatie op kantoor komen wij jouw medewerkers in het zonnetje zetten. We nemen een gezellige kraam, enthousiast personeel en een heerlijke snack voor het personeel mee. Je kan hierbij denken aan zowel warme als koude traktaties, seizoensgebonden of niet.

 

  • Een soepje in de koude wintermaanden

  • Oliebollen met oud en nieuw

  • Een smoothie in de week van de gezondheid 

  • Of een brownie, wrap of bagel gewoon omdat het kan. 

Heb je een specifieke wens? Geen probleem, we kunnen samen de mogelijkheden bekijken


Dus ben jij een bedrijf met minimaal 300 werknemers en wil jij je op een bijzonder manier waardering uiten naar je werknemers, kijk dan op onze website of bel ons op 010 - 2614199 om de mogelijkheden te bespreken. 


Het gaat je toet,


Team ToetToetFood