Never enough words to describe our love for food(trucks)

Top 5 midnight snacks voor op je bruiloft!

23-11-2020Mariska

Op de meeste bruiloften wordt rond 23:00 uur een lekker vullende midnight snack geserveerd aan de gasten. Na een lange dag lusten de mensen vaak nog wel een goede snack om de laatste uurtjes door te kunnen dansen. Daarom hebben wij voor jullie hieronder de top 5 midnight snacks op een rijtje gezet!


Tip: Kies een snack wat het beste bij jullie als bruidspaar past, het is tenslotte jullie dag!


1. Friet

Friet blijft toch wel de nummer 1 snack. Wie lust dit gerecht nou niet? Het is makkelijk uit de hand te eten en gasten kunnen het ook delen als ze wat minder trek hebben. Waarom een foodtruck huren die friet serveert en dit niet vanuit de locatie laten serveren? Een foodtruck geeft een extra beleving! Niet alleen staat het leuk als aankleding, maar ze snijden daarnaast de friet op locatie waardoor je een heerlijk vers frietje eet!


2. Pizza

Een lekkere pizza slice aan het eind van de avond, tovert zeker een glimlach op de gezichten van je gasten! Doordat pizza in verschillende soorten smaken wordt geserveerd zit er voor iedereen wat wils tussen. Vis, vlees of vega? Geef vooral je favoriete toppings aan ons door! 


3. Hotdog

Verras je gasten met een heerlijke hotdog aan het eind van de avond. De broodjes hotdog worden afgemaakt met diverse toppings en sauzen. Denk aan mosterd, cheddar, ijsbergsla, gebakken uitjes en augurk. Voor de vegetariërs is er ook een vegetarische hotdog beschikbaar. 


4. Pasta

Pasta is een lekker vullende snack en weer eens wat anders dan normaal als snack. De pasta wordt op locatie vers gedraaid, waardoor je een unieke beleving creëert voor je gasten. Je hebt vaak de keuze uit een aantal toppings, dus voor ieder wat wils. 


5. Saté

Een heerlijk saté aan het eind van de avond, wie zegt daar nou nee tegen? Een echte Indische saté: huisgemaakt, authentiek van smaak, heerlijk mals en altijd vers bereid op de barbecue. Door de geur van het bereiden alleen al krijg je trek, waardoor iedereen extra zal genieten! 


Ben je ook nieuwsgierig geworden? We denken graag met je mee voor de perfecte invulling van jullie bruiloft! Neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected] of bel naar 010-2614199!


Het ga je Toet!


ToetToetFood