Never enough words to describe our love for food(trucks)

Shake It - 5 cocktail trucks!

05-09-2022Iris

Shake It - 5 cocktail trucks!


Je geeft een leuk bedrijfsfeestje, regelt een lekker hapje, tafels, entertainment en natuurlijk de nodige drankjes. Maar is een echt feestje compleet zonder heerlijke cocktails? Wij denken van niet. Wist je dat cocktails ook uit een foodtrucks kunnen worden geserveerd? Dat is toch perfect?! Gezellige aankleding, een toffe truck en natuurlijk heerlijke cocktails! Hieronder staan 5 leuke cocktail trucks uit Nederland en België.


Bars & Cars - Nederland

Deze toffe truck fungeert als perfecte aankleding op jouw evenement en is de ideale ondersteuning voor jouw catering die dag. Met veel plezier worden de lekkerste Mojito’s en Scroppino’s geserveerd. Maar ook smoothies, koffie en milkshakes kunnen geregeld worden. Dat klinkt toch heerlijk?!


Cocktailcar - Nederland

Deze rijdende Cocktailbar, de Cocktailcar, is een oldtimer Volkswagen-busje. Kleurrijk, nostalgisch, retro, maar precies van deze tijd. Deze bus neemt je mee naar tropische zomeravonden. Perfect dus voor een feestje, want ze serveren ook cocktails! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Bloody Mary, Mojito of Caipirinha en ook alcoholvrije cocktails staan op het menu.


Baristabar - België 

Deze combinatie van een barista en een bar is de Baristabar! Een totaalpakket aan koffie en koffiecocktails. Een basis van koffie en een rijk gamma aan likeur maakt het een unieke smaakbeleving. Zoek jij een kopje koffie, maar dan op een andere manier voor jouw feest? Dan is de Baristabar perfect! 


Drive and Shake - Nederland

Dé aanvulling voor jouw bedrijfsfeestje is Drive and Shake. Een mobiele airstream globetrotter uit 1963 is de basis vanuit waar de lekkere cocktails geserveerd worden. Een ruim aanbod aan cocktails, maar ook verse milkshakes en smoothies of juist heerlijke koffie. Dat wordt een feestje!


XXL Cuba Bar - België

Buena Vista Cocktail Bar is de unieke mobiele cocktailbar, ook wel XXL Cuba Bar. Een ‘Old Cuba’ look maakt deze truck een eyecatcher op jouw feestje en de overheerlijke cocktails laten iedereen dansen. Een A-merk kwaliteit kan verwacht worden en superieure pre-mixed cocktails worden onder eigen label gebrouwen in Nederland. Een hele beleving dus! 


Je boekt een leuke cocktail truck voor je evenement via onze websites! Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op! 

Het ga je Toet!


ToetToetFood