Never enough words to describe our love for food(trucks)

5 heerlijke pizza trucks!

29-06-2020Mieke
Je kent ze wel, die heerlijke Italiaanse, platte, ronde vrienden: pizza! Een snack op een feestje, een heerlijk avondmaal, ideaal katervoer of juist dé snack om het feestje mee te eindigen, maar des al niet te min: vrijwel geliefd door iedereen. Wil jij deze plak deeg met kaas, champignons, peperoni, nog meer kaas, kipfilet, vis of juist met Nutella? Niets is te gek en het smaakt allemaal verrukkelijk, smullen is het!Deze geliefde snack/maaltijd is dan ook het perfecte (aanvullende) gerecht op jouw evenement! Genoeg opties qua toppings en zo voor iedereen wat naar wens! ToetToetFood beschikt over zoveel lekkere pizza trucks dat de lijst wel erg lang zou worden, daarom beginnen we met deel 1 pizza trucks van Nederland. 

Met een groep vrienden en een gigantische passie voor pizza is Pizza-Amici ontstaan. Smaak en traditie staan voorop bij deze foodtruck en brengt een stukje Italië met zich mee naar jouw locatie. Traditionele Napolitaanse pizza’s worden geserveerd en heeft hogere randen, voller deeg, natter beleg en schroeiplekjes van de oven, in tegenstelling tot de gewone Romeinse pizza. Opzoek naar een stukje Italië of iets erg lekkers op jouw feest? Boeken maar! 

Echte Italiaanse pizza’s met een flinterdunne bodem, dat is wat Ecopizza serveert! De ingrediënten zijn zoveel mogelijk op biologische basis en de gebruikte materialen zijn gekozen op duurzaamheid. Een pizza truck met houtoven aan boord, dat is wat je nodig hebt voor een Italiaanse sfeer op jouw evenement. Ecopizza beschikt zelfs over een truck die is uitgerust met zonnepanelen en zo volledig autonoom kan draaien, is dat niet tof?! 

Baaria Pizza On The Road is pgericht door Giovanni, een ervaren Italiaanse kok met Siciliaanse roots. Deze foodtruck staat bekend om heerlijke vers gemaakte pizza’s gebakken in een echte houtoven. Vers deeg wordt uitgerold terwijl je ernaar kijkt en in de lucht gegooid, ze beleggen jouw deeg met de allerlekkerste ingrediënten waarvan zoveel mogelijk biologische producten. Na slechts enkele minuten kun jij al genieten van je pizza! Trek gekregen? 

De Pizzabus, het perfecte idee voor een Italiaans tintje op jouw event. Echte Italiaanse pizza’s, verser kan niet. Deze foodtruck is een rollende keuken die de authentieke Siciliaanse pizza’s bakt in echte steenovens, en het deeg bereid en belegd met de beste biologische producten. Nodig deze heerlijke bus uit op jouw event en de gasten gaan smullen! 

Capri pizza heeft 4 eigen Piaggio foodtrucks, en kan daardoor zowel kleine tot grote groepen aan. Deze piaggio's kunnen zowel binnen als buiten worden ingezet. Deze leuke Italiaanse 3-wieler wagentjes komen overal en nemen weinig plek in op locatie.

De pizza is een heerlijke manier om jouw gasten te verwennen tijdens een drankje en een dansje, het is één en al genieten. Drankjes en aankleding kunnen wij ook verzorgen, hier wat meer informatie! Ben je nieuwsgierig geworden naar nog meer lekkere trucks? Kijk dan eens hier. Er komt snel een vervolglijstje aan met nog meer lekkere pizzatrucks, om van te smullen! 

Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je Toet!
ToetToetFood