Never enough words to describe our love for food(trucks)

De Gouden regel en tips voor de foto’s op jouw profiel!

20-11-2023Roxy


Hoe goed jij jouw bedrijf of concept ook weet te omschrijven in tekst, er bestaat een gouden regel: Een goede afbeelding zegt meer dan 1.000 woorden. Als foodtruck ondernemer is het daarom van belang dat jouw foodtruck goed op het plaatje staat. Nu heb je het geluk dat je bij ons minimaal vijf afbeeldingen kwijt kunt. In deze blog delen we enkele tips om jou te helpen bij het maken van aantrekkelijke foto’s die het water in de mond doen lopen. 


Maar waarom is dit zo belangrijk?

Een foodtruck die er aantrekkelijk uitziet, trekt automatisch de aandacht van voorbijgangers. Om jouw foto’s zo aantrekkelijk mogelijk te maken staan hier enkele belangrijke punten waar je op moet letten: 

  • Logo op en/ of rond de truck

  • Het menu moet goed zichtbaar zijn.  

  • De hele foodtruck moet zichtbaar zijn

  • Het personeel moet een professionele uitstraling hebben. 

  • Zowel de truck als de personen op de foto zien er verzorgt uit

  • Duidelijke signing op en/of rond de truck waarmee te zien is wat je aanbiedt

  • Aankleding die logisch is/ past bij wat je aanbiedt, in de truck en rond de truck. 

  • Denk aan de achtergrond, een grijze lucht en bakstenen vloer doen minder dan een blauwe lucht en groene bomen. 

Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de foto’s recht van voren worden genomen en dat er geen (wachtende) klanten te zien zijn. Het is ook altijd een goed idee om zelf als eigenaar op de foto te staan. Met deze foto’s kunnen klanten de sfeer en beleving ervaren. 

Wij vinden het belangrijk om te zien dat jij als truck eigenaar moeite hebt gedaan om de truck aan te kleden en goede foto’s te maken. Op de foto's hieronder is de aankleding voor elke truck anders, maar past het volledig bij het concept van wat er aangeboden wordt. 

Verder raden wij aan om voor het maken van goede foto’s een professional in te schakelen. Een fotograaf weet als geen ander hoe hij aantrekkelijke foto's moet maken en jouw truck eruit kan laten springen. 

Als je na het lezen van dit document nog vragen hebt, laat het dan vooral weten want wij helpen je graag! Het team van ToetToetFood is te bereiken op 010 2614199 of [email protected].

Het ga je Toet!


ToetToetFood