Never enough words to describe our love for food(trucks)

Foodtrucks voor je open dag!

07-02-2022Ankie

Ga je als bedrijf een nieuw pand openen of gaat het bedrijf een dagje open voor vrienden en familie? Een foodtruck is hier een leuke toevoeging voor! Allereerst kijken we naar de doelgroep die je op deze dag verwacht en daar passen we de gerechten op aan. Verwelkom je gasten met een heerlijk kopje koffie geserveerd uit een piaggio of serveer bij mooi weer een ijsje met keuze uit diverse smaken. Komen er veel kinderen naar de open dag? Dan is een poffertjes truck de perfecte keus!


Openen er meerdere vestigingen op dezelfde dag? Geen probleem! De truck kan eventueel langs meerdere locaties gaan. Is dit niet mogelijk door de verre afstand of dezelfde servicetijd per locatie? Dan zoeken we meerdere trucks die naar de diverse locaties kunnen gaan.


Houd er rekening mee dat niet alles binnen kan worden geserveerd. Komt de truck binnen in een kleine ruimte of in een showroom te staan, dan kunnen er geen gerechten gebakken of gefrituurd worden. Je wilt natuurlijk niet dat je showroom nog weken naar de de geur van friet of hamburgers ruikt. Geef je een rondleiding door een groot magazijn of een loods, dan is er meer mogelijk! Natuurlijk kan de foodtruck ook buiten bij de ingang worden neergezet als echte eye-catcher. 


Vraag ons vooral naar de mogelijkheden! We denken graag met je mee voor de invulling van je open dag! Neem contact met ons op voor meer informatie. 


Het ga je Toet!


ToetToetFood