Never enough words to describe our love for food(trucks)

FoodTalk met Sla-gerei!

01-01-2024Roxy

In de rubriek ‘Food Talk’ worden foodtruckeigenaren geïnterviewd aan de hand van een paar korte vragen om het verhaal achter de eigenaar, de truck, het lekkerste gerecht, de leukste herinnering en de toekomstplannen te achterhalen. Dit keer in de Food Talk: Coen, eigenaar van Sla-gerei.


Coen, de eigenaar en chef-kok, is een echte alleskunner en weet hoe hij de lekkerste gerechten met seizoensgebonden groenten moet maken. Van vlees en vis tot salades en flammkuchen, hij kan alles maken wat je maar wilt.


Coen begon als leerling-kok bij La Rive in het Amstel Hotel, waar hij zijn passie voor het werken met mooie producten ontdekte. Daarna heeft hij nog in verschillende restaurants gewerkt en zijn vaardigheden verder ontwikkeld. Maar zijn passie voor koken was niet genoeg, hij wilde meer uitdaging en besloot zijn eigen foodtruck te starten.


De Sla-gerei foodtruck is een echte allrounder. Het onderscheidt zich van andere foodtrucks doordat het gerechten kan maken met verschillende soorten ingrediënten. Coen is altijd op zoek naar manieren om zijn klanten te verrassen met nieuwe smaken en gerechten. Hij gebruikt seizoensgebonden groenten om de smaken nog beter tot hun recht te laten komen en maakt altijd gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten.


Als je deze leuke foodtruck tegenkomt, is er één gerecht dat je zeker moet proberen. Maar er zijn ook genoeg andere lekkere gerechten om uit te kiezen, zoals de vegetarische flammkuchen.


En als je nog niet genoeg hebt gehad van de gerechten van de Sla-gerei, dan kun je altijd nog even op hun Instagram-pagina kijken. Hier vind je foto's van de meest heerlijke gerechten die ze serveren. De foto's zijn zo mooi dat je meteen trek krijgt en ze wilt uitproberen.


Of je nu op een foodfestival bent, een bedrijfsborrel of een privé-diner, Sla-gerei is altijd een goede keuze. Coen weet precies hoe hij heerlijke gerechten moet maken en zal je zeker niet teleurstellen.


Wil jij Sla-gerei ook graag boeken voor je evenement? Neem hier een kijkje op onze website voor meer informatie!


Het ga je Toet!


ToetToetFood