Never enough words to describe our love for food(trucks)

FoodTalk met Looping Good!

28-08-2023Roxy

Wie houd er niet van om lekker te genieten van een heerlijke ijsje? Bij Looping Good ben je aan het juiste adres voor de meest unieke en smaakvolle ijsjes die je ooit geproefd hebt. Maar de foodtruck is veel meer dan alleen een plek om een ijsje te halen. Het is een plek waar passie, enthousiasme en positiviteit samenkomen. In deze blog vertelt Tim, de eigenaar van Looping Good, ons alles over de foodtrucks en wat hen zo bijzonder maakt. 


Het begon allemaal in Thailand, waar Tim in aanraking kwam met een vernieuwde manier van ijs serveren: Ice rolls. Terug in Nederland besloot hij deze methode toe te passen en er zijn eigen draai aan te geven. Zo ontstond Looping Good. Het idee was om niet alleen heerlijke ijsjes te serveren, maar ook een beleving te creëren. De focus lag op het overbrengen van levensenergie en enthousiasme in het concept. En dat is goed gelukt, want de foodtruck straalt energie en positiviteit uit.


Verder heeft Tim een grote achtertuin waar een community huisje staat. Het huisje is voorzien van alle benodigdheden om te huisvesten of gezamenlijke sessies te doen. Tim probeert via dit huisje ook de focus te leggen op het overbrengen van levensenergie en enthousiasme. 


Bij Looping Good draait het allemaal om de Ice rolls. Dit zijn dunne ijs rolletjes die voor je neus worden gemaakt op een koude plaat. Hierdoor heb je altijd vers ijs. De smaken zijn ontzettend divers en uniek. Zo heb je bijvoorbeeld de Love is a Berry field, gemaakt van aardbeien, frambozen en een klein beetje peper. Maar ook de oreo, aardbei met witte chocolade is een echte aanrader. Tim vertelt ons dat het belangrijk is om bijzondere smaakcombinaties te vinden, maar wel de simpele en bekende weg te nemen. Op die manier is er voor ieder wat wils. 


Looping Good heeft al op veel verschillende evenementen gestaan, maar er zijn er een aantal die er echt uitsprongen. Zo was er bijvoorbeeld een hangar event op een vliegveld. Het was een unieke locatie waar je niet zomaar terechtkomt. Hier konden mensen niet alleen genieten van heerlijke ijs, maar ook van een volledige bedrijfslunch. Daarnaast hebben ze kunnen genieten van het longboarden op de grote asfaltweg. Dit soort samenwerkingen zijn altijd een hoogtepunt voor Looping Good. 


Tim vertelt ons dat het enthousiasme en de positiviteit die hij en zijn team uitstralen het geheim is van Looping Good. Ze willen graag iedereen een geweldig gevoel geven met het ijs en alles wat ze doen. Het gaat erom dat de klant een beleving heeft die ze nooit zullen vergeten. Looping Good wil dan ook graag in de toekomst nodig meer bezig zijn met het team en een high on live area creëren om mensen op een andere manier food uit te laten serveren. 


Als je op zoek bent naar een unieke foodtruck die niet alleen de lekkerste ijsjes serveert, maar ook zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 


Wil jij Looping Good ook graag boeken voor je evenement? Neem hier een kijkje op onze website voor meer informatie!


Het ga je Toet!


ToetToetFood