Never enough words to describe our love for food(trucks)

FoodTalk met Dapp FrietFiets!

07-07-2023Roxy

Als je aan friet denkt, denk je al snel aan de bekende fastfoodketens die op elke hoek van de straat te vinden zijn. Maar wat als we je vertellen dat er een foodtruck is die biologische, duurzame frietjes serveert? Maak kennis met de Dapp Frietfiets, een foodtruck die zich specialiseert in biologische frietjes met heerlijke, zelfgemaakte sauzen.


Het begon allemaal op de biologische markt op Vredenburg in Utrecht, waar de Dapp Frietfiets wekelijks stond met hun verse, biologische frietjes. Het duurzame karakter van de frietjes, de ambacht en de gezelligheid van de fiets zorgden ervoor dat klanten terug bleven komen voor meer. Inmiddels reist de Dapp Frietfiets door het hele land en is het een populaire keuze voor bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en andere evenementen.


Naast hun biologische frietjes heeft Dapp Frietfiets ook een breed scala aan snacks, waaronder veel vega en vegan opties. Denk aan kroketten (zowel vegan als geitenkaas), kipnuggets, stoofvlees en nog veel meer. Maar het hoogtepunt blijft toch echt de friet, die gebakken wordt in goede olie en op smaak wordt gebracht met eigen recepten van biologische sauzen.


Het brein achter de Dapp Frietfiets is Siem van Bruggen, het Hoofd Dapper. Hij vertelt enthousiast over de gevarieerdheid van zijn werk en hoe blij hij is met zijn fantastische werknemers die altijd klaarstaan om geweldig werk te leveren. Siem woont in Arnhem en heeft een aantal leuke hobby’s, zoals kleurplaten maken, motorrijden en koken. Zijn favoriete eten? Friet natuurlijk!


De samenwerking tussen Dapp Frietfiets en ToetToetFood is al sinds 2014 een succes. Siem is van plan om deze samenwerking nog lang voort te zetten. Het leukste event van de afgelopen 8 jaar kiezen is lastig voor Siem, want hij geniet van elk samenwerking en elk evenement waar de Dapp Frietfiets aanwezig is.


Wat vinden Siem en zijn team belangrijk om over te brengen naar de klant met de foodtruck? Hun liefde voor de aardappel. Ze hopen dat elke klant tevreden weggaat met een hernieuwde blik op hoe frietjes ook kunnen zijn, gemaakt van aardappel in hun pure vorm, gebakken door iemand die weet wat die doet.


Er is genoeg om naar uit te kijken in de toekomst voor de Dapp Frietfiets. Zo liggen hun eigen mayonaise en mosterd momenteel in de schappen van de Odin en diverse andere winkels, zodat iedereen thuis kan genieten van het Dapp recept. Er komt ook een nieuwe locatie in Nederland waaruit ze evenementen kunnen voorzien met hun Frietfietsen.


Wil jij Dapp FrietFiets ook graag boeken voor je evenement? Neem hier een kijkje op onze website voor meer informatie!


Het ga je Toet!


ToetToetFood