Never enough words to describe our love for food(trucks)

Een winter BBQ voor de drukke feestdagen.

25-10-2021Roos

DECEMBER! De gezelligste maand van het jaar voor velen, maar daarmee meteen ook de drukste maand van het jaar. Sinterklaasfeest hier, kerstborrel daar en dan praten we nog niet  eens over de feestdagen zelf. December heeft dagen te kort voor al die feestjes en gezelligheid, er is geen datum meer over om nog iets te kunnen organiseren. 

Wees al die drukte voor en organiseer jouw personeelsfeest in november. Hoe leuk is het om in november al te starten met al dat leuks en zo de gezelligste periode van het jaar wat te verlengen!

 

Wat is er leuker dan een winterfeest organiseren voor je collega's? Ik hoor je denken: “Een winter BBQ met het weer in Nederland en België, is dat wel mogelijk?”. Zeker! Met een tent, vuurkorven en heaters, maak je van je eigen parkeerterrein een festivallocatie.

 

De BBQ foodtrucks waarmee wij werken hebben een leuke uitstraling en zijn naast een rijdende keuken ook een goede warmtebron. Daarnaast serveren we uiteraard warme chocolademelk en Glühwein voor je gasten, zodat de handen ook lekker opgewarmd worden. Een winterfeest in de vorm van een winter BBQ, is weer eens iets anders. Het brengt warmte, gezelligheid en knusheid met zich mee. Perfect om de wintermaanden een beetje op te peppen. 

 

De checklist voor een winter BBQ:

  • Hoeveel gasten verwacht je?

  • Zijn er collega's met dieetwensen (vega, vegan, halal)?

  • Is het een binnen of buitenlocatie?

  • Is er voldoende ruimte voor de BBQ i.v.m. rook en mogelijke vonken?

  • Naast het eten moet ook gedacht worden aan een lekker drankje. Wil je ook de drankencatering geregeld hebben?

  • Een stoere BBQ is belangrijk, maar heb je ook nagedacht over het meubilair en de aankleding


ToetToetFood kan je volledige winter BBQ uit handen nemen, inclusief drankcatering en aankleding. Dus wacht niet en streep die checklist af, zodat er een overheerlijk winterfeest georganiseerd kan gaan worden! 

 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. 


Het ga je Toet!


ToetToetFood