Never enough words to describe our love for food(trucks)

Een food festival op eigen terrein: Dé vrijdagmiddagborrel van 2023

15-09-2022Mieke

De meeste bedrijven kennen een vrijdagmiddagborrel als het even snel een biertje uit de koelkast pakken om vervolgens een nootje te stelen uit het bakje op de tafel naast je. Maar waarom mag het niet meer zijn? Een middag/avond vol lekkers, wie wil daar nu niet mee verrast worden tijdens de vrijmibo? Met een team van experts helpen we mee aan de leukste en meest originele invulling van jouw event! Denk aan een middag die overloopt in de avond vol lekker eten, muziek, drankjes en gezellig feestvieren met elkaar in ongedwongen sfeer. Zo leer je elkaar als collega’s écht kennen en kun je samen proosten op behaalde resultaten en simpelweg de gezelligheid. Hoe ziet een event georganiseerd door ToetToetFood er uit? Steffie vertelt:

“Eigenlijk kun je de borrel helemaal invullen zoals jij dat zelf wil. Je kunt kiezen voor een kleine borrel met een selectie foodtrucks, deze kun je vinden hier vinden. Of je geeft aan welke keukens je lekker vindt en wij zorgen dat de trucks op het gewenste moment op jouw terrein staan. Wil jij je personeel eens flink in het zonnetje zetten en waardering laten blijken? We maken van een parkeerplaats, loods of fabriekshal een echt festivalterrein! Een unieke borrel met ambachtelijke streetfood trucks, de ToetToetFood bar met fris, (speciaal)biertjes en ons eigen team in de bediening en natuurlijk niet te vergeten: De creatieve aankleding! Denk hierbij aan meubilair, tenten, prikkabels, vuurkorven en nog veel meer. Samen komen we tot een gepast idee en wij zorgen van begin tot eind dat alles tot in de puntjes is verzorgd!”


Nieuwsgierig naar wat wij eventueel voor jouw bedrijfsfeest kunnen opzetten? Neem een kijkje op de website en de blog voor inspiratie!

Neem eens een kijkje op onze social media kanalen voor inspiratie!
Voor heel veel lekkere plaatjes kun je ons volgen op Facebook en Instagram
Snel contact opnemen om samen een bedrijfsborrel te organiseren?

Bel ons gezellig op 010-2614199, maar mailen kan natuurlijk ook:
Arjan, de oprichter van ToetToetFood maakt van elk food event een waar feestje, laat het aan hem over, hij regelt het! - [email protected] 

Het ga je Toet!

ToetToetFood