Never enough words to describe our love for food(trucks)

Een festival als bedrijfsfeest! Alles is mogelijk

13-09-2021Iris

Het einde van de zomer is bijna daar. De laatste dagen dat je lekker buiten bent, een drankje doet, een dansje waagt en natuurlijk de lekkerste hapjes wil proeven. Dit alles kan ook op je eigen bedrijfsfeest! Vier de nieuwe start na de vakantie van jouw bedrijf door middel van een gezellig borrel of diner. Om een echte festivalsfeer te creëren is er een divers aanbod aan foodtrucks. 


De tijd dat er namelijk enkel een frietkraam te vinden is op jouw bedrijfsfeest is wel voorbij, je kunt nu van alles verwachten! Stel je eens voor, je komt aan op jouw bedrijfsfeest en ziet tal van foodtrucks die de lekkerste gerechten en snacks aanbieden. Ben je op zoek naar een lekkere wrap of wil je juist een heerlijke burger? Heb je zin in een lekkere pasta of overheerlijke, biologische frieten? Wil je de lekkerste gezonde fruitsapjes of ben je op zoek naar een lekker ijsje? Laat het ons weten. Team ToetToetFood helpt je graag om de lekkerste hapjes en trucks te regelen voor jouw event. Heb je een voorkeur voor soort keukens of bepaalde gerechten? Kom maar door, ToetToetFood vindt er wel iets op! 


Dieetwensen of rekening houden met geloofsovertuigingen is voor ons geen probleem. ToetToetFood werkt met zoveel foodtrucks samen, dat wij hier makkelijk op je wensen kunnen inspelen. Zo zijn foodtrucks vaak flexibel genoeg om een vegetarische of halal variant van hun gerecht mee te brengen. Aan al jouw wensen is invulling te geven. 


Naast de foodcatering kan ToetToetFood ook helpen bij de drankencatering en het meubilair. Met een mooie bar of dranken truck regelen wij de drankjes. Een heerlijke glaasje wijn, een koel biertje of een kopje thee of koffie? Er zijn diverse mogelijkheden om jouw feest optimaal te verzorgen. Voor het totaalplaatje is het meubilair en de aankleding ook van belang. Door middel van bierbanken, sfeervolle lichtjes, plantjes en zitplekjes is de festivalsfeer compleet!


Nieuwsgierig geworden naar het ruime aanbod? Op onze website kun je rustig op zoek naar de juiste trucks voor je evenement. Of neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen, dat doen we graag!


Het ga je Toet!


ToetToetFood