Never enough words to describe our love for food(trucks)

De alternatieven voor jouw kerst- of nieuwjaarsborrel.

14-12-2021Roos

ToetToetFood heeft namelijk meerdere alternatieven dan een bedrijfsfeest. Onderstaand zijn de diverse opties toegelicht:

* Drive Thru met winterse uitstraling

ToetToetFood creëert samen met jullie op het bedrijventerrein een Drive Thru in wintersferen. Dit organiseren we bijvoorbeeld op jullie parkeerterrein, magazijn of in een grote loods. Het kan in vele ruimtes worden neergezet, als jullie medewerkers er maar met de auto of fiets doorheen kunnen rijden. Daarnaast is een leuke manier om toch in contact te zijn met je medewerkers en eventueel een kerstpakket of presentje uit te delen.

* Borrelboxen: Laat je collega's thuis genieten van de lekkerste gerechten.

Heb je bij je bedrijf geen plek voor een drive thru of heb je geen 100 collega’s? Geef je collega’s dan een leuke borrelbox cadeau!. Speciaal voor dit moment hebben we een borrelbox gecreëerd, vol met al onze favoriete hapjes en drankjes. Daarnaast hebben we ook een special home experience box, waarbij je jouw collega's kan laten genieten van een culinaire avond, op eigen tempo.

* Traktatie op eigen locatie

Wil je voor de kerst, het nieuwjaar of gewoon voor het harde werken een traktatie/presentje geven aan je personeel? Dan zijn er genoeg opties. Een gezellige truck met een poffertje, wafel, pizza of pasta to go bij jou voor de deur geeft jouw medewerkers weer plezier en enthousiasme. Bekijk de opties op de website of neem contact met ons op. 

* Mobiele catering specialist.

Mocht je in de toekomst nog een cateringvraag hebben dan helpen we je graag! ToetToetFood is de foodtruck specialist in Nederland en België. Waar kun je ons onder andere voor inzetten:

  • Mini foodtruckfestivals voor zakelijke klanten incl. stretchtenten, drank en aankleding

  • Koffie baristas voor beurzen, congressen en openingen van winkels

  • Foodtrucks die producten uitdelen als brandactivation

  • Drankcatering (bier/fris/wijn/cocktails/smoothies) voor bedrijfsfeesten en vrijdagmiddag borrels

  • Foodtrucks die je collega's en of vrienden verwennen met de lekkerste gerechten: Ontbijt, Lunch, diner of gewoon als tussendoortje

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem snel een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. 


Het ga je Toet!


ToetToetFood