Never enough words to describe our love for food(trucks)

Breng Italië naar uw evenement! (België)

08-07-2024Roxy

Italiaans, een zeer geliefde keuken bij velen. Met Italiaans eten kun je eigenlijk niet fout gaan. Of het nu hoogzomer, regenachtig of misschien wel winterachtig weer is; een heerlijk kleurrijke pasta of een luchtige pizza past bij alle jaargetijden, en tevens bij elk soort feest! Bovendien valt er eindeloos te combineren met zowel pasta als pizza, waardoor er altijd voor ieder wat wil aanwezig is. Bent u op zoek naar een keuken en foodtruck waarmee u gegarandeerd goed scoort bij uw bezoek? Lees dan snel verder over deze Italiaanse kanjers. 

De foodtruck Pizza Replublic verzorgt graag uw feestje of bedrijfsevenement met hun oude Franse bestelwagen. Deze truck serveert enkel kraak verse pizza, met een échte dunne bodem. Pizza Replublic is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen en grotere privéfeesten. Ze zorgen voor kwaliteit en professionaliteit en stralen dit uit. Uw personeel, klanten of vrienden zullen zich verwend voelen door de Italiaanse gastvrijheid en gerechten van deze truck. Een greep uit het assortiment zijn de 4-kazen pizza, peperoni, quattro stagioni en Hawaii. Op zoek naar veel variatie? Een pizza buffet behoort ook tot de mogelijkheden! Tevens voorzien zij bestek, servetten en borden. 

Pasta Replublic
Replublic continues… Een oude Amerikaanse postwagen die onmiddellijk een sfeer van authenticiteit en gezelligheid onder de luifel uitstraalt. Lekkere pasta met vers gemaakte, lokaal bereide sauzen volgens Toscaans recept. Deze truck is letterlijk van alle markten thuis: pasta bolognaise, carbonara (waarbij de spekjes ter plaatse gebakken worden!), scampi pasta maar ook vegetarische pasta’s en zelfs courgetti, gemaakt van courgettes behoren tot de mogelijkheden. Deze truck is in te zetten voor zowel grote als kleine evenementen. 

La Focaccia
Nog een andere specialiteit uit Italië is de focaccia; Italiaans plat brood. De deegbodem is te vergelijken met die van een pizza, maar dan iets dikker. Verschillende soorten beleg, zoals ham, kaas of groenten, versterken de smaak van het brood. Een greep uit het assortiment van deze vrolijke truck is focaccia met pommodori, salami en zwarte olijven; focaccia met pommodori, prosciutto crudo, mozzarella en pesto of bijvoorbeeld gerookte zalm, courgette en rode uitjes. Bent u op zoek naar iets origineels en eens iets anders? Dan slaagt u hoe dan ook door middel van deze truck in te zetten! 

Fantastic Wheels
Deze foodtruck is ontzettend gezellig, maar ook zó romantisch. Ook hier kun je terecht voor heerlijk verse pasta, maar ook voor soepen. Gaat u voor penne bolognaise, spirelli ham en kaas of toch een vegetarische variatie? Met extra kazen en brood als aanvulling bij uw pasta wordt dit een volwaardige maaltijd voor iedere gast. Of kies voor een lekkere Italiaanse soep, als voorafje of als snack! 

Bakken op Hakken
Nu hebben we het al gehad over de warme, hartige Italiaanse gerechten. Maar daarnaast heeft Italië ook een warm hart voor desserts, en laat foodtruck Bakken op Hakken daar nou verstand van hebben! Bakken op Hakken is een rood/roze caravan die door heel het land reist en een feel good catering concept. Ambachtelijk Italiaans ijs, milkshakes van volle boerderij melk en homemade tiramisu; alle heerlijk Italiaanse zoetigheden. Natuurlijk serveert deze truck ook luchtige pizza’s met de lekkerste toppings!

Heeft u na het lezen van deze blog interesse gekregen in een vleugje Italië op uw feestje? Aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij helpen u heel graag verder met de organisatie hiervan!

Het ga je Toet!

ToetToetFood