Never enough words to describe our love for food(trucks)

7 Trucks met smoothies!

28-02-2022Iris

Je kent ze vast wel, lekker verfrissend, fruitig, zoet, maar vooral héél lekker: Smoothies. De perfecte drankjes om lekker veel vitamine binnen te krijgen en lekker af te koelen op een warme dag. Maar ook op koudere dagen is een smoothie nooit weg, niets lekkerder dan een fruitig goedje naar binnen gooien, toch?! Daarom de 7 meest fruitige foodtrucks uit Nederland op een rijtje!


Acai Events

Bij Acai Events kun je uitgaan van smoothies zoals deze zouden moeten zijn: exotische superfruits uit Brazilië en biologisch sap uit de polder. De drankjes zijn niet alleen heerlijk om te drinken, maar er is ook gedacht aan de voedingswaarden! Ook leuk: Huur de fietstamientjes: Fietsen voor je smoothie, hoe harder je trapt, hoe sneller je de smoothie kunt drinken! 


Shakes on Wheels

Deze smoothiefiets is de gezonde eyecatcher op jouw event! De lekkerste smoothies, juices, limonades en cocktails worden vers bereid vanuit een super toffe mobiele smoothiefiets, wie wil dat nu niet? Een sapje, boordevol fruit, groente en pure sappen, aangevuld met verse kruiden en superfoods, beter kan haast niet! 


Shake it till you make it

Gezonde consumpties op verschillende soorten evenementen is wat Shake it till you make it realiseert. In een vrolijke, retro foodtruck maken ze de lekkerste smoothies, milkshakes, sappen, soepen, tapenades en zelf slush puppy's van de beste ingrediënten! Denk aan een lekkere verse slushpup met limoncello of een aardbeien Margarita… Ieder event is anders, Shake it till you make it kijkt wat er het beste bij jou past! 


Vitamine Bo

De lekkerste verse smoothies, limonade en bekers fruit worden geserveerd vanuit een oude Citroën HY. Deze hippe, blauwe, mobiele smoothiebar is een echte eyecatcher op jouw evenement! Naast dat je Vitamine Bo kunt vinden op evenementen, kun je ook flessenpost bestellen en kun je smoothies laten bezorgen op jouw werk! Heb jij al dorst? 


Fruitcocktail on tour

Deze foodtruck is te herkennen aan haar mooie, roze kleur en zet als creatieve cateraar een leuke sfeer en beleving op jouw evenement. Naast heerlijke smoothies, groente & fruit sapjes en vruchtenbowls, kun je er ook terecht voor lekkere tosti’s, verschillende keukens en tapasplankjes. Van alle markten thuis, dus! Bestellen maar! 


Mr. Smooth

Deze rollende smoothiebar worden lekkere en gezonde happen en sappen geserveerd. Denk aan vers geperste fruitsappen, smoothies, yoghurtspecials, fruitpunch, kokosnoten en fruitsalade. Heerlijk fruitig dus… De perfecte bar voor de verfrissende drankjes op een warme dag, een zonnetje erbij en het voelt bijna als vakantie… 


Dr. Food

Ook Dr. Food is een mobiele keuken die ter plekke verse smoothies, slowjuice sappen, fruitwaters en limonades maken. En ze verkopen homemade mueslirepen, perfecte combinatie als je het ons vraag! Deze mooie, zwarte, vrij kleine, schattige truck staat mooi op jouw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft, perfecte aankleding. 


Al dorst gekregen van deze fruitige trucks en zou jij ze graag op jouw event willen hebben? Dat kan! Neem voor meer informatie een kijkje op de website of neem contact met ons op, we helpen je graag!


Het ga je Toet!


ToetToetFood