Never enough words to describe our love for food(trucks)

5 redenen waarom jij een bedrijfsfeest met friet moet hebben!

14-04-2023Roxy
  • Ben je op zoek naar een leuke en originele manier om jouw medewerkers te verrassen op het volgende bedrijfsfeest? Denk dan eens aan een foodtruck die heerlijke verse frietjes serveert! Friet is een gerecht dat door veel mensen wordt gewaardeerd en kan op verschillende manieren worden geserveerd, waardoor het een ideale optie is voor een feest waarbij mensen rondlopen en socialiseren. In deze blog geven we je 5 redenen waarom een bedrijfsfeest met friet zo leuk is.

  1. Populair gerecht

Friet is een populair gerecht dat door veel mensen wordt gewaardeerd. Dit betekent dat er waarschijnlijk voor iedereen op het feest wel iets lekkers te eten zal zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken of jouw gasten het wel lekker vinden, want frietjes zijn vrijwel altijd een hit!

  1. Gemakkelijk te serveren en te eten

Friet is gemakkelijk te serveren en te eten, wat betekent dat het een geschikte optie is voor een feest waarbij mensen rondlopen en socialiseren. Je hoeft geen bestek te gebruiken en het is gemakkelijk te eten terwijl je staat en praat met collega's.

  1. Flexibel in presentatie

Friet kan op verschillende manieren worden geserveerd, zoals in kleine bakjes of in grote kommen. Dit geeft gasten de flexibiliteit om te kiezen hoeveel ze willen eten en hoe ze het willen eten. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om verschillende sauzen en toppings aan te bieden, zodat iedereen zijn of haar favoriete combinatie kan maken.

  1. Mogelijkheid tot personalisatie

Friet kan worden gecombineerd met allerlei soorten sauzen en andere toppings, wat betekent dat gasten kunnen kiezen wat ze lekker vinden en wat bij hun smaak past. Bovendien kun je er ook voor kiezen om de disposables van de friet te laten personaliseren met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo of een speciale boodschap. Zo maak je het extra speciaal voor jouw medewerkers!

  1. Budgetvriendelijke optie

Friet is vaak goedkoop, wat betekent dat het een budgetvriendelijke optie is voor een bedrijfsfeest. Bovendien kan friet vaak in grote hoeveelheden worden gekocht, wat het gemakkelijk maakt om voldoende te hebben voor een groep mensen. Zo kun je jouw medewerkers trakteren op een heerlijke maaltijd, zonder dat het de bank breekt.

Wil jij jouw medewerkers ook verrassen met een foodtruck die heerlijke verse frietjes serveert? Dan ben je bij ToetToetfood bij het juiste adres. Vraag een offerte aan en wij denken graag mee en zorgen er voor dat evenement voldoet aan al jou eisen. 

Het ga je Toet!

ToetToetFood