Never enough words to describe our love for food(trucks)

5 foodtrucks met ballen

06-06-2023Iris

Ieder ingrediënt, maakt niet uit, kan de bal laten smaken. Bak je de bal in een pan, frituur je ‘m of laat je ‘m garen in de oven? Het is helemaal aan jou, met deze vorm kan vrijwel alles! Stop je er vlees in, ga je voor een vega variant of welbekende soepballen? De bal kan gezien worden als een verbinding op een feestje en brengt gezelligheid met zich mee, smullen dus!  Hieronder 7 lekkere trucks uit Nederland en België op een rijtje, ze hebben allemaal ballen! 


Bitterballen Juwelier - Nederland

De Bitterballen Juwelier, zoals je kunt horen, een echte kenner op het gebied van de gefrituurde bal. Zoek je een bourgondische, halal, vegetarische of garnalenvariant? Klop dan zeker aan bij deze truck, zij leveren graag maatwerk naar jouw wens. 


Bitterbal fiets - Nederland

Ook de Bitterbal fiets staat bekend om de knapperige bal gevuld met lekkers. Deze fiets komt naar jouw evenement om ambachtelijke bitterballen van Holtkamp, Oma Bobs, Lodewyck of de Vegetarische Slager te serveren. Er wordt gezond gefrituurd en zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale premium producten, probeer dus ook zeker de Bio Bitterbal eens. 


Malle Balle - België 

Malle Balle bestaat uit de bekende homemade ballen op basis van kippengehakt, verschillende smaken zijn mogelijk en ook de vegaballetjes en purée balletjes zijn om van te smullen. Wil je eens iets anders met ballen, stop ze in een wrap, doe ze op een stokje of in een broodje of kies de Pasta Bolognaise. Jazeker, allemaal met ballen!  


Bieterbal - Nederland

Op zoek naar een overheerlijke bitterbal, maar liever geen vlees? Kies dan eens voor de bieterbal van foodtruck de Bieterbal! Zij serveren een vegetarische variant van de populaire bitterbal en worden erg lekker gevonden. Een vondst van groente chef Jonathan Kapathios. 


Toeters & Ballen - Nederland

Toeters & Ballen serveert juist andere ballen, namelijk broodjes met huis- & handgemaakte gehaktballen uit de jus. Je kunt voor ‘De Berucht’ gaan met mayo, ketchup of mosterd, voor ‘De BBQ’ met uitgebakken spek en rokerige BBQ-saus of voor ‘De bali’ met Balinese pindasaus en krokante uitjes. Ook voor vegetariërs is het mogelijk: de vega-bal! 


Hoe ideaal klinken deze trucks met ballen voor het serveren van een lekkere snack op jouw bedrijfsfeest of jubileum? Heerlijk toch… Neem een kijkje op de website voor meer informatie of contact met ons! We helpen je graag!


Het ga je Toet!


ToetToetFood