Algemene voorwaarden voor het huren van een foodtruck

Algemene voorwaarden en praktische zaken(AANVULLENDE) VOORWAARDEN

Bevestigen

Mocht je een foodtruck willen boeken dan gaat dit op basis van beschikbaarheid. Pas als ToetToetFood de beschikbaarheid heeft bevestigd kan de boeking geaccepteerd worden. Foodtrucks zijn populair en kunnen niet worden “gereserveerd” tenzij anders overeengekomen.

Dieetwensen

Mochten je gasten een speciaal dieet volgen of een voedselallergie hebben, dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden, mits je het ons dit tijdig laat weten. Wij vernemen uiterlijk 14 dagen voor het evenement de eventuele dieetwensen.

Overige condities

Deze aanvullende voorwaarden zijn in aanvulling op de Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijke Horeca Nederland die van toepassing zijn op de overeenkomst met de opdrachtgever en die aan de opdrachtgever ter hand zijn gesteld. 

Bedragen in de offerte zijn exclusief BTW. 

ToetToetFood werkt met (kleine) zelfstandige ondernemers. We vragen daarom een aanbetaling van 50% van de factuur. De rest van de factuur dient 14 dagen na datum van evenement te worden voldaan. 

Op deze overeenkomst is van toepassing de annuleringskosten regeling zoals opgenomen in artikel 9.4.2 van de Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijke Horeca Nederland.
De opdrachtgever verzorgt minimaal twee vrije groepen van 220 V per foodtruck op 20 meter van de foodtruck. Tenzij anders is afgesproken. 

ToetToetFood gaat uit van buitenevenementen. Wanneer de foodtrucks binnen staan dient dit nadrukkelijk te worden vermeld. 

Bij slecht weer dient de opdrachtgever voor tenten te zorgen. 

De geboekte foodtrucks zijn minimaal een uur van te voren aanwezig. 

Wijziging van het totaal aantal gasten kan tot 14 dagen voor het event worden gemeld. 

Indien de wijziging van het totaal aantal gasten meer dan 10% afwijkt van het in de factuur vermelde aantal, behoudt ToetToetFood het recht de in deze overeenkomst vermelde prijzen per persoon bij te stellen. 

Bij grote wijzigingen in de offerte (andere datum, locatie, aantal gasten en andere tijden) kunnen we administratiekosten in rekening brengen.

Opdrachtgever dient te zorgen voor voldoende parkeerplaatsen op of nabij de werklocatie t.b.v. onze (vracht-)auto's gedurende de gehele periode van opbouw tot en met vertrek van de trucks. Bijkomende parkeerkosten en of kosten voor milieuzone worden doorberekend op basis van nacalculatie. 

Eventuele vergunningen ( event-vergunning) dienen aangevraagd te worden door de opdrachtgever. 

Kosten voor schoonmaak en of afvalverwerking zijn voor de opdrachtgever. Afval blijft op de locatie achter.

Wij vertrouwen erop dat wij hiermee een passend voorstel hebben gedaan en kijken ernaar uit dit evenement samen tot een groot succes te maken.

ToetToetFood

Tel NL: 010-2614199 | Tel BE: +32 3 808 12 97

Levering geschiedt volgens de algemene leveringsvoorwaarden van de KHN