Wat is ToetToetFood

ToetToetFood coördineert het boeken van foodtrucksToetToetFood is hét platform voor het huren van de beste foodtrucks voor evenementen in Nederland en België. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen, een bruiloft of een uitgebreid verjaardagsfeest, wij brengen foodtrucks en foodlovers met elkaar in contact. Met ToetToetFood als de grootste aanbieder van foodtrucks in Nederland is het nu heel erg simpel om een foodtruck te boeken. Voor ons dagelijkse kost, wij regelen het voor je!
Sinds 2014 zijn we actief en gespecialiseerd in bedrijfsfeesten, bruiloften en congressen. Organisatie en stichtingen die festivals organiseren zoals een jaarmarkt of foodfestival kunnen meer informatie vinden op de pagina vrije verkoop voor foodtrucks

Missie ToetToetFood
Wij maken van ieder bijzonder moment een unieke beleving.

Visie ToetToetFood
We regelen eerlijk, origineel eten en drinken op iedere locatie precies zoals jij het wil (maar zonder flauwekul!)

Dit mag je van ToetToetFood verwachten
Met ervaring van jaarlijks 400+ (bedrijfs)evenementen weten wij bij ToetToetFood van elk event een feestje te maken. Boek je een foodtruck bij ToetToetFood, dan kan je dit allemaal van ons verwachten:
            * Binnen het team van ToetToetFood heb je te maken met één contactpersoon die de communicatie tussen opdrachtgever en de diverse foodtruck eigenaren verzorgt. 
            * Een overzichtelijke factuur met duidelijke afspraken
            * Wij adviseren over het juiste aantal gerechten voor jouw event. Hierdoor wordt er niet teveel betaald en geen voedsel verspilt.
            * Aangesloten foodtruckers zijn zelfstandige en gepassioneerde ondernemers. Geen grote ketens met ongemotiveerde werknemers.
            * ToetToetFood verhuurt meer dan alleen foodtrucks. Bij wens voorzien we je ook van drankcatering, meubilair en personeel.

Het kan altijd beter
ToetToetFood is altijd op zoek naar manieren om de bestaande dienst te verbeteren en/of uit te breiden. Merk je dat iets niet werkt naar behoren, of heb je vragen of suggesties? Laat van je horen, wij staan open voor ideeën en verbetering!

ToetToetFood bereiken?
Tel.nr.: +31 (0)10 261 4199

Adres:
Industrieweg 78
2651BD Berkel en Rodenrijs

IBAN: NL90RABO0184854148
KvK: 71310347
BTW: NL858664823B01

Wil je foodtrucks huren in België? Kijk dan op ToetToetFood België of neem contact op via +32 3 808 12 97