Lege foodtruck huren

Huur een lege foodtruck



Huur een lege foodtruck

Beschik jij over geweldige kookkunsten, een smakelijk gerecht en een hoop enthousiasme, maar mis je een foodtruck om je product mee aan de man te brengen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Wij hebben voor jou de perfecte oplossing! Het is namelijk mogelijk voor ondernemers zoals jij om een lege foodtruck via ons te huren. Het komt steeds vaker voor dat ondernemers een opdracht inclusief producten en bereidingen toesturen! Wij zorgen er dan voor dat er kundig personeel beschikbaar is die de opdracht in een foodtruck uitvoert.

Waar moet je rekening mee houden bij de huur van een lege foodtruck

  1. Huur je een lege foodtruck dan kun je daar niet zelf in rijden. Oude vintage foodtrucks hebben vaak geen motor en worden met een aanhanger op locatie geplaatst.
  2. Foodtrucks die wel rijden komen met een externe chauffeur. De uren worden extra in rekening gebracht.
  3. Lege foodtrucks hebben vaak géén keukenapparatuur. Je huurt ze écht leeg. Apparatuur regel je zelf.
  4. Een foodtruck is niet zelfvoorzienend. Stroompunt op maximaal 20 meter is gewenst en een waterpunt op loopafstand.
  5. Veel foodtruck eigenaren verhuren hun foodtruck niet leeg. De meeste ondernemers hebben veel geld en energie gestoken in het op- en verbouwen van de truck. 


Lege foodtrucks inhuren via ToetToetFood

Wij hebben met meer dan 700 foodtrucks een groot bestand aan foodtrucks in zowel Nederland als België. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in cateringopdrachten met food trucks. Dit houdt in dat de opdrachtgever een foodtruck inclusief chef en heerlijke gerechten inhuurt. Het overgrote deel van ons aanbod aan foodtrucks is dan ook niet leeg in te huren, maar er zijn uitzonderingen die hun foodtruck leeg beschikbaar stellen. Wanneer je een lege foodtruck huurt is het noodzakelijk zelf de apparatuur in te huren. Ook is het belangrijk te denken aan het seizoen, want in de maanden mei, juni en september zijn er door de drukte nauwelijks tot geen lege foodtrucks te huur. Wees er voor het boeken in deze maanden dus vroeg bij!


Wat kost een lege foodtruck?

Wanneer je een lege foodtruck op het oog hebt, moet je rekening houden met een dagprijs van €375,- tot en met €550,-. Daarnaast moet je daar nog €50,- tot €150,- bij optellen aan schoonmaakkosten en €1,- per gereden km (bedragen zijn exclusief btw).

Een lege foodtruck vinden is lastiger dan een foodtruck inclusief gerechten en een chef, dus mocht de zoektocht lastig zijn overweeg dan toch een verzorgde truck. 

Wanneer de zoektocht naar een lege foodtruck wel is gelukt, is het vaak ook mogelijk de foodtruck te branden met magneetstickers en/of een banner op het dak. Vind je de prijs te hoog? Neem dan eens een kijkje op Marktplaats, hierop bieden bedrijven soms alternatieven aan voor lagere prijzen.

Je kunt hier terecht voor meer informatie over het huren van een foodtruck voor brandactivatie. 

Naast de foodtrucks willen we graag met je meedenken omtrent de drankjes en/of de aankleding, neem dus vooral contact met ons op voor vragen en meer informatie.