Never enough words to describe our love for food(trucks)

Ti Ta Tosti Trucks

02-12-2019Mieke
Een tosti, wie lust het nu niet?! Je kunt ze beleggen met zoveel lekkers, hartig of zoet, vegetarisch of met vlees. Er is niet veel nodig om een lekkere tosti te bereiden en het is een ideale snack of een heerlijke lunch! Perfect om jouw werknemers eens te verwennen. Hieronder de vier lekkere tosti trucks op een rijtje!

Dit ‘Blikje’ reist stad en land af om de meest bijzondere tosti’s te bereiden. Heerlijke ambachtelijke tosti’s met carpaccio, pulled zalm, of kip döner met homemade knoflooksaus. Er is zelfs een tosti hotdog en natuurlijk de bekende tosti hawaï, ofwel genoeg om van te smullen en eens iets anders dan de classics, dat zeker. Lijkt je dit nu ook mega lekker? Neem dan hier eens een kijkje voor meer informatie! 

Voor iedereen die tosti's eet! Goud(h)eerlijke producten met een cheesy binnenkant. Dompel deze onder in onze zelfgemaakte pindasaus voor de ultieme smaakbalans: dit is namelijk de beste pindasaus ter wereld! Oftewel: Een fantostische ervaring!

In 2013 is ze omgedoopt tot de Tostibus. De originele uitstraling van de bus is zoveel mogelijk behouden, maar de Tostibus voldoet nu aan de HACCP, een risico-inventaris voor voedingsmiddelen.
Tegenwoordig is onze Tostibus een foodtruck met een nostalgisch uiterlijk, maar met een moderne keuken.

Zoals je ziet hoef je bij een tosti niet te denken aan ham en kaas, er kan zoveel lekkers op een geroosterd broodje! Daarnaast heeft iedereen wel zin in een tosti tijdens het nuttigen van een lekker drankje of tijdens de lunchpauze, toch?! Ben je nog opzoek naar de drankcatering voor je feest? Wij helpen je naast het eten ook graag mee met het regelen van de drankjes en/of de aankleding, we nemen deze zorgen graag uit jouw handen! Voor vragen en meer informatie neem vooral contact met ons op, het is voor ons dagelijkse kost! 

Voor meer lekkers kun je ons volgen op Facebook en Instagram

Het ga je Toet!

ToetToetFood