Never enough words to describe our love for food(trucks)

Meet The Owner | Arjan de Hoon van ToetToetFood

30-03-2023Arjan

In onze rubriek "Meet The Owner" interviewen we onze vaste leveranciers door middel van een aantal leuke vragen, om zo het verhaal achter de eigenaar, het bedrijf, de trends, mooie herinneringen en toekomstplannen te ontdekken. Echter kan het ook interessant zijn voor onze klanten, die dagelijks met ons samenwerken, en voor nieuwsgierige lezers om meer te weten te komen over ToetToetFood! Daarom hebben we deze keer Arjan de Hoon, eigenaar van ToetToetFood, gevraagd om zich voor te stellen.


Arjan werd 43 jaar geleden geboren in Breda en heeft gestudeerd in Rotterdam. Na zijn studie is hij blijven hangen in Rotterdam, waar hij met veel plezier woont. Hij is getrouwd met Marjolein en heeft 2 kinderen, Joep en Guus. Naast zijn liefde voor koken en het genieten van een biertje in het café, is zijn grootste hobby zijn gezin. Bij lekker weer kun je hem vinden in zijn volkstuin. 


ToetToetFood is opgericht door Arjan en het leukste aan zijn werk is dat hij dagelijks bezig kan zijn met zijn gastvrijheid, feestjes, en eten en drinken. Hoewel veel mensen hier waarschijnlijk van dromen, had Arjan 10 jaar geleden een heel andere visie op de vraag of hij ondernemer wilde worden. Hij zag zijn passie voor catering en evenementenorganisatie altijd als hobby, maar had nooit gedacht dat hij er zijn beroep van zou maken.


Arjan heeft altijd in loondienst gewerkt in marketing en sales. Hij nam echter meerdere keren ontslag omdat hij zich verveelde of het niet eens was met de gang van zaken. Tijdens zijn laatste baan was hij verantwoordelijk voor een bedrijf dat tickets verkocht voor business-to-business evenementen. Hij kwam steeds vaker kleine koffie tuktuks en vintage foodtrucks tegen. "Ik ontwikkelde als hobbyproject de eerste versie van ToetToetFood en al snel besloot ik hier fulltime aan te werken".


ToetToetFood organiseert een grote verscheidenheid aan evenementen in de evenementenbranche. Maar de leukste evenementen zijn bedrijfsfeesten waarbij de opdrachtgever ToetToetFood volledige vrijheid geeft in het aanbieden van soorten foodtrucks en gerechten. Dit zijn de evenementen die het meest worden aangevraagd: bedrijfsevenementen voor 100-300 gasten met vaak 2 of meer foodtrucks. Klanten vertrouwen op ToetToetFood vanwege de persoonlijke benadering. "We weten vaak beter dan de aanvrager wat ze willen hebben." We gaan voor kwaliteit tegen een goede prijs, maar zijn zeker geen prijsvechter. Daarnaast hebben we betrouwbare partners waarmee we al jaren goed samenwerken.


Arjan herinnert zich het corporate evenement in een museum in Brussel als het allerleukste evenement dat hij ooit heeft mogen organiseren. De locatie was een uitdaging omdat het een oude garage zonder lift was, waardoor ze alles naar boven moesten sjouwen. Deze ervaring zal hem voor altijd bijblijven.


2022 was een bizar jaar. De eerste 3 maanden zaten we nog in lockdown en vanaf april ging het los. Bedrijven hadden weer zin om dingen te vieren en dat was te merken. Uiteindelijk bleek 2022 een van onze beste jaren te zijn. 


De vooruitzichten op 2023 zijn goed. Veel terugkerende opdrachtgevers die ons blijven boeken voor evenementen. Zag je na corona dat een deel van de vaste partners/foodtrucks gestopt waren. De huidige groep foodtrucks is stabiel. Nieuwe concepten die momenteel uitgewerkt worden: www.festibar.nl en traktatieopkantoor.nl


Heb je leuke ideeen of wil je met Arjan van gedachten wisselen neem dan contact via [email protected] of 010-2614199
Het ga je Toet!


ToetToetFood