Never enough words to describe our love for food(trucks)

De foodtrends van 2020 op een rijtje!

06-04-2020Fleur

Een heerlijke Afrikaanse bobotie van linzen en een vegan kaasplankje als nagerecht. Met een alcoholvrije mojito erbij. Klinkt goed toch? Dit gaan we eten en drinken bij onze Nederlandse foodtrucks in 2020!

 

Afrikaanse keuken

2020 is het jaar van nieuwe smaken. Voorspeld wordt dat de Afrikaanse keuken zijn opmars gaat maken. De Afrikaanse keuken is zonder onnodige toevoegingen; puur en met veel groenten. Deze keuken kenmerkt zichzelf vooral door stoven en soepen. Bobotie, shakshuka en jollof; we gaan het in 2020 vaker op de menukaart zien, en dus ook bij de foodtrucks!

 

Kaasvervanger

Na de vleesvervanger, is nu ook de kaasvervanger in opmars! Voor veel veganisten is kaas toch wel het grootste gemis. Vegan kaas wordt de nieuwe hype van 2020 waardoor ook veganisten het niet meer hoeven te missen. Van oude kazen tot blauwe varianten, de vegan kaasplank wordt hipper én lekkerder dan ooit. Interesse gekregen in een vegan kaasje? Boek de foodtruck bakblik nu en geniet van het lekkerste veganistische eten op jouw evenement!


Zuur en bitter

Na de volledige overname in de keuken van zoet en zout, zijn nu zuur en bitter aan de beurt! Vind de bittere smaak terug in spruitjes, amandelen, grapefruit maar ook gin-tonics! Ook het zuurtje zal je ook steeds vaker in gerechten gaan tegenkomen om de smaakpapillen uit te dagen.

 

Alcoholvrij

Gezond leven is tegenwoordig een trend en daar hoort minderen met alcohol ook bij. Niet-alcoholische dranken winnen al enkele jaren aan populariteit waardoor het alcoholvrije assortiment flink is uitgebreid. Mocktails, alcoholvrije IPA of alcoholvrije wijn; weinig alcohol en zomers fris is de trend van 2020. Wist je dat wij met onze eigen bar ook met deze trend meegaan? Naast de 0.0% biertjes serveren wij ook de allerlekkerste alcoholvrije cocktails!

 

Eten = een beleving

Mensen willen genieten van eten en daarbij speelt niet alleen de kwaliteit van het eten een rol. De totaalbeleving rondom het eten wordt steeds belangrijker. Gasten willen zien hoe het gerecht is samengesteld en hoe het bereid wordt. De premium nitro sorbets en cocktail sorbets van lekkernijs zijn een unieke culinaire ijservaring. Met vloeibare stikstof maken zij de lekkerste ijscombinaties op basis van fruit, groenten en kruiden. Boek ze nu via onze website! 

 

Nieuwsgierig geworden? Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan!

 

Het ga je Toet!

 

ToetToetFood